Advokat i Gilleleje

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Gilleleje
  • Udfyld formularen på under 6 minutter
  • Spar 20 pct på en faguddannet advokat

Få 3 tilbud

Har du brug for en entrepriseadvokat?

3. august 2017. Med den rigtige entrepriseadvokat, er du sikret professionel juridisk rådgivning før, under og efter problemerne opstår. Vi har en lang række entrepriseadvokater tilknyttet, som står klar til at rådgive dig på sidelinjen.
Beskriv den sag, du ønsker juridisk bistand til i online skemaet på under 5 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil advokaten være i sit tilbud.
I entrepriseforhold er der tit store beløb indblandet. En entrepriseforsikring er således meget værdifuld og det er vigtigt, at du har den rigtige. En entrepriseadvokat assisterer dig med at samle alle trådene i entrepriseforholdet.

Få hjælp fra en advokat i tilfælde af skilsmisse

En skilsmisseadvokat hjælper professionelt igennem en svær tid. Hvis begge parter er enige om at blive skilt, kan man 6 måneder efter separationen søge om skilsmissebevilling. Hvis den ene ikke ønsker skilsmisse kan man normalt først få den efter 1 år, med mindre særlige forhold gør sig gældende.
Der er en række punkter, der skal tages stilling til ved en skilsmisse f.eks. Hvem skal overtage boligen/lejemålet? Hvor skal eventuelle børn bo? Skal der betales underholdsbidrag (ægtefællebidrag). Hvor længe skal der betales underholdsbidrag?
Alle disse spørgsmål - og erfaringsvis en hel del flere - er spørgsmål, som det er en rigtig god idé at have en erfaren advokat med på sidelinjen til. Advokaten kan holde det store overblik og huske alle de mindre punkter, man har tendens til at glemme.

Find den rigtige advokat uanset emnet

Det er et alsidigt job, at være advokat. Se bare på disse tilfældige eksempler på opgaver, en advokat kan komme ud for:
  • Arbejdsskade
  • Etablering af rederivirksomheder
  • Fritidsskade
  • IP-ret
  • Kontraktret

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3250 Gilleleje
Advokat Bettina Jill Kaysø
Østergade 8
3200 Helsinge
CVR: 86088428
Hjemmeside
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside
Advokat Lo Breiding
Præstevejen 94
3230 Græsted
CVR: 32633226
Hjemmeside