Advokat Gentofte

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Gentofte
  • Udfyld online formularen på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Spar tid på vores service

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Gentofte advokat? Få 3 tilbud ➡ spar tid og penge

10. juli 2018. Hvis du leder efter en effektiv og billig advokat i Gentofte kommune, er du landet det rigtige sted. Her kan du nemlig - gratis og nemt - bestille tre konkurrencedygtige tilbud fra advokatfirmaer i Gentofte på din sag. Beskriv din sag i onlineformularen på kun tre minutter og få tre attraktive tilbud fra advokater i Gentofte.
Du vælger helt selv, hvilket af de indkomne advokattilbud, du vil sige ja tak til. Er der ingen af tilbuddene, der er interessante nok, så er du velkommen til at afslå alle tre tilbud. Det er som allerede tidligere nævnt komplet gratis så det kan ikke blive enklere og hurtigere.
Advokatfirmaerne i Gentofte konkurrerer indbyrdes om din opgave og derfor er du helt sikker på, at du får nogle meget attraktive tilbud. Det er svært at finde en dygtig advokat selv, så hvad med at slippe for dette og bruge os i stedet? Brug den hurtige løsning og få 3 konkrete tilbud nu!

En advokat kan ansøge om offentlig retshjælp for dig

Det er ikke alle advokater, der er omfattet af ordningen om offentlig retshjælp. Derfor skal du altid spørge advokaten som det første, om det er tilfældet. Ved første møde med advokaten skal du huske at medbringe den seneste årsopgørelse for dig selv og evt. ægtefælle eller samlever.
Hvis du mener, at din sag er omfattet af en retshjælpsforsikring, skal du medbringe din forsikringspolice og seneste kvittering for præmiebetalingen. Man skal normalt selv betale de første 2.500 DKK af sagsomkostningerne. Er de samlede omkostninger over 25.000 DKK, er der en selvrisiko på 10%
Når du checker forskellige advokaters hjemmesider, kan du komme ud for at oplysningerne er forældede. De senest gældende regler om fri proces, offentlig retshjælp mm kan altid findes på Civilstyrelsens hjemmeside på www.civilstyrelsen.dk.

En godkendt advokat påtager sig gerne din sag

Advokatkontorer i Gentofte dækker hele kommunen:
  • Jægersborg
  • Nybro
  • Vangede
  • Kildeskov
  • Snogegård

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2820 Gentofte

Advokatfirmaet Boe Svendsen
Lorcksvej 6
2820 Gentofte
CVR: 33677626
Hjemmeside
Advokatfirmaet Peter Messerschmidt
Violvej 11
2820 Gentofte
CVR: 36585323
Hjemmeside
Advokat Søren Lundsteen
Fiskebakken 2
2820 Gentofte
CVR: 47266416
Hjemmeside