Advokat Gentofte

  • Få 3 fine tilbud fra advokater i Gentofte
  • Udfyld web formularen på mindre end syv min.
  • Billig advokat - Bestil 3 fortræffelige tilbud nu

Få 3 Advokat Gentofte tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Gentofte vejnavne

Jægersvinget
Ranunkelvej
Nymosevej
Ridebanevang
Nymose Huse
Tværbommen
Sønderbakken
Nybrovej
Ribisvej
Jægerbakken
Niels Steensens Vej
Skovmosevej
Stolpehøj
Sauntes Vænge
Vindestræde
Springdamvej
Meutegårdsvej
Maltevangen
Snogegårdsvej
Myrtoften

Gentofte advokat? Få 3 tilbud ➡ spar tid og penge

Hvis du leder efter en solid og billig advokat i Gentofte kommune, er du landet det rigtige sted. Her får du kun favorable tilbud fra forhåndsgodkendte advokatfirmaer i Gentofte på din sag. Beskriv din sag i onlineformularen på kun 7½ minut og få 2-3 fantastiske tilbud fra seriøse advokater i Gentofte.
Du vælger helt selv, hvilket af de indkomne advokattilbud, du vil sige ja tak til. Advokatfirmaerne i Gentofte kommune konkurrerer indbyrdes om din opgave. Det er svært at finde en dygtig advokat selv, så hvad med at slippe for dette og bruge os i stedet? Brug den hurtige løsning og få 3 konkrete lune tilbud nu!
Ved tilsidesættelse af båndlæggelsesbestemmelse for kapitaler, der var fuldstændigt særeje, blev det båndlagte ofte særeje. Det var tilfældet, hvis arvingen på grundlag af lovens § 59 godtgjorde, at han var i stand til at råde over arven på forsvarlig måde.

En advokat kan ansøge om offentlig retshjælp for dig

Det er ikke alle advokater, der er omfattet af ordningen om offentlig retshjælp. Derfor skal du altid spørge advokaten som det første, om det er tilfældet. Ved første møde med advokaten skal du huske at medbringe den seneste årsopgørelse for dig selv og evt. ægtefælle eller samlever.
Hvis du mener, at din sag er omfattet af en retshjælpsforsikring, skal du medbringe din forsikringspolice og seneste kvittering for præmiebetalingen. Man skal normalt selv betale de første 2.500 DKK af sagsomkostningerne. Er de samlede omkostninger over 25.000 DKK, er der en selvrisiko på 10%
Når du checker forskellige advokaters hjemmesider, kan du komme ud for at oplysningerne er forældede. De senest gældende regler om fri proces, offentlig retshjælp mm kan altid findes på Civilstyrelsens hjemmeside på www.civilstyrelsen.dk.

En godkendt advokat påtager sig gerne din sag

Advokatkontorer i Gentofte dækker hele kommunen:
  • Jægersborg
  • Nybro
  • Vangede
  • Kildeskov
  • Snogegård

Få 3 Advokat Gentofte tilbud


Eksempel på Gentofte advokat

Advokat Niels Arthur Andersen
Sponnecksvej 2
2820 Gentofte
CVR: 14965238
Hjemmeside
Advokatfirmaet Peter Messerschmidt
Violvej 11
2820 Gentofte
CVR: 36585323
Hjemmeside
Privatretsadvokaterne ApS
Ørnegårdsvej 18
2820 Gentofte
CVR: 28131909
Hjemmeside