Advokat i Gadstrup

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Gadstrup
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Spar 20 % på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 tilbud

Spar penge ved at bruge vores gratis tjeneste

3. august 2017. Står du og mangler en advokat i Gadstrup? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores gratis tjeneste kan spare dig en masse tid. Derudover sparer du også penge fordi alle advokater i Gadstrup gerne vil have fat i din opgave. Derfor går de ned i pris for at kunne afgive nogle attraktive tilbud.
Tryk på den grønne knap og bliv ført videre til vores samarbejdspartners side. Her vil du blive bedt om at indtaste en beskrivelse af din opgave. Sådan får vi en forståelse af, hvilken type af advokatopgave, du har behov for en advokat i Gadstrup til. På den måde finder vi 3 relevante advokater til din opgave.
Samtidig giver det os ligeledes lejlighed til at finde den rigtige og billigste pris. Det tager dig cirka 5 minutter at udfylde skemaet med din opgavebeskrivelse. Herefter kan du se frem til, at du modtager 3 tilbud inden for 36 timer. Få tilbud fra advokater i Gadstrup allerede i dag!

Få hjælp til at lægge sag an mod et forsikringsselskab

Ved trafikskader og arbejdsskader ender man ofte i en kamp med forsikringsselskabet om, hvor meget og hvornår der skal betales erstatning. En advokat kender lovgivningen i detaljer og kan assistere dig i din kamp for forsikringsselskabet.
Hvis du har været udsat for vold, kan du have behov for en bistandsadvokat til at hjælpe dig med at gøre dit krav op og få det fremsat på rette tid og sted. Det er som regel uden udgift for dig at have en advokat på sidelinien til at følge din sag, når det drejer sig om vold.
Kommer du konflikt om f.eks. naboforhold eller fejl og mangler ved køb som almindelig forbruger, kan en advokat vurdere om du har en sag. Advokaten giver dig et overslag over hvad det vil koste dig at prøve at få ret. Han undersøger endvidere om der er mulighed for retshjælpsdækning fra dit forsikringsselskab.

Retshjælp for skadeslidte

Der er forskellige former for retshjælp, hvis man som skadelidt har brug for hjælp til at gøre sit erstatningskrav gældende. Retten til retshjælp følger af bekendtgørelse om offentlig retshjælp ved advokater, senest ændret den 2. december 2014 med virkning fra 1. januar 2015.
Retshjælp ydes kun, hvis hjælpen ikke dækkes af privat forsikringspolice. Det er en betingelse for dækning via private forsikringer, at der er en advokat, der påtager sig sagen. Det er endvidere en betingelse, at den forsikrede søger om fri proces, hvis pågældende opfylder de økonomiske betingelser.
Advokatvagter I retskredsene har advokaterne oprettet advokatvagter - i daglig tale kaldet retshjælpen. Hjælpen omfatter kortvarig, mundtlig rådgivning. Bistanden er gratis, og man behøver ikke medbringe speciel dokumentation i forbindelse med drøftelserne.

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4621 Gadstrup
Advokatfirmaet Flemming Pihl
Kystvejen 317
4671 Strøby
CVR: 10057787
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kim Steen
Torvegade 4
4640 Faxe
CVR: 25913825
Hjemmeside
Advokathuset Stevns
Algade 17
4660 Store Heddinge
CVR: 28662742
Hjemmeside