Advokat Fyn

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Fyn
  • Udfyld onlineformularen på under 3 minutter
  • Billig advokat - Udfyld vores formular online nu

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Brug vores service ✔ få 3 tilbud på advokat på Fyn

15. juni 2018. Behøver du hjælp til en skilsmisse, skødeskrivning, konflikthåndtering eller en arbejdsskade på Fyn? Her på sitet kan du nemt og uforpligtende få 3 100% skarpe tilbud fra advokater på Fyn, som gerne vil ordne din advokatopgave.
De advokat firmaer vi anbefaler på Fyn, udfører deres job med stor faglig stolthed fordi de vil og kan - ikke fordi de skal. Stor faglig stolthed kendetegner disse advokater, der alle har adskillige års erfaring og ekspertise bag sig.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din advokat opgave bedst muligt med det ønskede resultat. Udfyld kontaktformularen allerede i dag og få tilsendt 3 tilbud fra fynske advokater - det er aldeles gratis og uforpligtende.

Landbrugsadvokaten er specialist i landbrugshandler

Driver du et landbrug eller påtænker du at købe et landbrug eller måske selv starte et økologisk landbrug op? I så fald får du med stor sandsynligvis brug for en skrap og erfaren advokat med speciale i netop landbrug.
Landbrugs advokaten rådgiver om driften og handel med landbrug, herunder omdannelse til selskabsform, generationsskifter og håndtering af problemstillinger i forhold til den massive speciallovgivning som regulerer landbruget.
Ved landbrugshandler hjælper den kompetente advokate med både rådgivning forud for købet eller salget, udarbejdelse af skøde og tilhørende spørgsmål som for eksempel testamenter, ægtepagter og miljø- og planretlige forhold.

Spar op til 25% på en dygtig advokat

Advokatkontorer håndterer en lang række forskellige sagstyper f.eks.:
  • Ansættelseskontrakter
  • Erhvervsinkasso
  • International handelsret
  • Moms og afgifter
  • Samvær

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5250 Fyn

Tverskov & Partnere Advokataktieselskab
Lindevej 65, Dalum
5250 Odense SV
CVR: 26739012
Hjemmeside
Advokatfirmaet Vogel
Dalumvej 18
5250 Odense SV
CVR: 27723586
Hjemmeside
Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside