Advokat Fyn

  • Få 3 sikre tilbud fra advokater i Fyn
  • Udfyld skemaet online på kun 8 minutter
  • Billig advokat - Vi gør det let for dig

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Brug vores service ✔ få 3 tilbud på advokat på Fyn

20. juli 2018. Det kan være en udfordring - måske uoverskueligt - at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig advokat på Fyn. Hvad koster en advokat egentlig? Hvor lang tid tager det at få løst min sag? Hvilke typer af sager kan/vil han/hun løse? Hvilke advokatfirmaer kan man stole på og så videre?
Svarene på alle disse spørgsmål er dog lige her - på 3advokattilbud.dk kan du nemlig få 3 konkrete og billige tilbud fra lokale advokat og advokatfirmaer på Fyn - og det er både gratis og nemt. Du skal blot udfylde webformularen på bare 6½ min med informationer om din sag.
I løbet af nogle få dage vil du modtage 3 billige og bundsolide tilbud fra lokale forhåndsgodkendte advokatfirmaer fra Fyn. Du kan frit vælge mellem de 3 advokattilbud som alle er 100 procent gratis og uforpligtende. 3advokattilbud.dk er den hurtigste og billigste måde at indhente advokat tilbud på.

Landbrugsadvokaten er specialist i landbrugshandler

Driver du et landbrug eller påtænker du at købe et landbrug eller måske selv starte et økologisk landbrug op? I så fald får du med stor sandsynligvis brug for en skrap og erfaren advokat med speciale i netop landbrug.
Landbrugs advokaten rådgiver om driften og handel med landbrug, herunder omdannelse til selskabsform, generationsskifter og håndtering af problemstillinger i forhold til den massive speciallovgivning som regulerer landbruget.
Ved landbrugshandler hjælper den kompetente advokate med både rådgivning forud for købet eller salget, udarbejdelse af skøde og tilhørende spørgsmål som for eksempel testamenter, ægtepagter og miljø- og planretlige forhold.

Spar op til 25% på en dygtig advokat

Advokatkontorer håndterer en lang række forskellige sagstyper f.eks.:
  • Ansættelseskontrakter
  • Erhvervsinkasso
  • International handelsret
  • Moms og afgifter
  • Samvær

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5250 Fyn

Advokatanpartsselskab Hans Haages
Eyvinds Allé 6
5250 Odense SV
CVR: 32298109
Hjemmeside
Advokatfirmaet Vogel
Dalumvej 18
5250 Odense SV
CVR: 27723586
Hjemmeside
Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside