Advokat i Fyn

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Fyn
  • Udfyld online skemaet på kun 4 minutter
  • Spar 35 % på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 tilbud

Betal ikke mere end nødvendigt

3. august 2017. Behøver du hjælp til en skilsmisse, skødeskrivning, konflikthåndtering eller en arbejdsskade på Fyn? Her på sitet kan du nemt og uforpligtende få 3 100% skarpe tilbud fra advokater på Fyn, som gerne vil ordne din advokatopgave.
De advokatfirmaer vi anbefaler på Fyn, udfører deres job med stor faglig stolthed fordi de vil og kan - ikke fordi de skal. Stor faglig stolthed kendetegner disse advokater, der alle har adskillige års erfaring og ekspertise bag sig.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din advokatopgave bedst muligt med det ønskede resultat. Udfyld kontaktformularen allerede i dag og få tilsendt 3 tilbud fra fynske advokater - det er aldeles gratis og uforpligtende.

Landbrugsadvokaten er specialist i landbrugshandler

Driver du et landbrug eller påtænker du at købe et landbrug eller måske selv starte et økologisk landbrug op? I så fald får du med stor sandsynligvis brug for en skrap og erfaren advokat med speciale i netop landbrug.
Landbrugs advokaten rådgiver om driften og handel med landbrug, herunder omdannelse til selskabsform, generationsskifter og håndtering af problemstillinger i forhold til den massive speciallovgivning som regulerer landbruget.
Ved landbrugshandler hjælper den kompetente advokate med både rådgivning forud for købet eller salget, udarbejdelse af skøde og tilhørende spørgsmål som for eksempel testamenter, ægtepagter og miljø- og planretlige forhold.

Spar op til 25% på en dygtig advokat

Advokatkontorer håndterer en lang række forskellige sagstyper f.eks.:
  • Ansættelseskontrakter
  • Erhvervsinkasso
  • International handelsret
  • Moms og afgifter
  • Samvær

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 5250 Fyn
Jac Advokatanpartsselskab
Kildeholmvej 24
5250 Odense SV
CVR: 18261189
Hjemmeside
Advokatselskabet Per Jørgensen
Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
CVR: 26376084
Hjemmeside
Bornebusch Advokatfirma ApS
Nils Erlings Allé 28
5250 Odense SV
CVR: 30986571
Hjemmeside