Advokat i Furesø

  • Få 3 sikre tilbud fra advokater i Furesø
  • Udfyld skemaet på under 4 minutter
  • Billig advokat - Modtag 3 tilbud på et billigt firma

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 attraktive advokat tilbud i Furesø kommune

21. december 2017. 3advokattilbud.dk er en unik gratis internettjeneste, der tilbyder at skaffe dig 3 tilbud fra advokatfirmaer i Furesø kommune. Disse advokat firmaer er alle certificeret og kvalitetssikret så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din sag.
3advokattilbud.dk skaber klarhed og nem adgang til professionelle og effektive advokater over hele Danmark. Har du således en advokat opgave, du ønsker hjælp til, kan du med stor fordel anvende vores online service til at få 3 tilbud.
3advokattilbud.dk sikrer optimalt udbytte for både klienter og advokatfirmaer. Du får som klient relevante og seriøse tilbud på en nem og tidsbesparende måde. Advokatfirmaerne i Furesø kommune får nem, billig og hurtig adgang til flere kunder med konkrete behov. Det er en win-win ;-)

Har du et forældet testamente?

Hvad hvis man har oprettet et testamente før ændringen af reglerne om tvangsarv trådte i kraft? Så er det meget vigtigt at få kontrolleret hos en advokat, at testamentet er formuleret på den juridisk korrekte måde for at det stadig svarer til ens ønsker.
I den nye arvelov fra 2008 har den enkelte fået meget bedre muligheder for at oprette testamenter, der opfylder ens ønsker, end det tidligere har været muligt. Ved dødsfald efter 1/1 2008 gælder således reglerne i den nye arvelov.
Uddrag af paragraf 1 i Arveloven fra 2008: En afdøds nærmeste slægtsarvinger er dennes børn. Børnene arver lige. Er et barn død, træder dets børn i dets sted og arver indbyrdes lige. På tilsvarende måde arver fjernere livsarvinger.

Undgå de dyre advokater

Advokatfirmaer i Furesø kommune omfatter hele kommunen:
  • Bregnerød
  • Stavnsholt
  • Kirke Værløse
  • Jonstrup
  • Hareskovby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3540 Furesø
Advokatfirmaet Per Edrén
Farum Hovedgade 15
3520 Farum
CVR: 74573819
Hjemmeside
Søren Sørensen Advokatanpartsselskab
Rådhustorvet 3
3520 Farum
CVR: 36545569
Hjemmeside
Helge E. Sørensen Advokatanpartsselskab
Bygmarken 12
3520 Farum
CVR: 26381495
Hjemmeside