Advokat Furesø

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Furesø
  • Udfyld online skemaet på kun 2 minutter
  • Billig advokat - Vi har åbent døgnet rundt

Få 3 Advokat Furesø tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 attraktive advokat tilbud i Furesø kommune

Her på siden kan du - uforpligtende og helt gratis - få 3 tilbud fra erfarne og billige advokat Furesø firmaer. Du udfylder blot online skemaet på bare 10 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 seriøse lokale advokater, som meget gerne vil løse din advokatsag både billigt og godt.
Du vil normalt modtage tilbuddene inden for 32-38 timer dog lidt længere hen over weekend og helligdage. Vore tilknyttede kvalitetssikrede advokatfirmaer i Furesø kommune har alle bred erfaring og vil ofte udføre arbejdet hurtigere end folk uden denne erfaring. Hermed er du sikret et godt resultat.
3advokattilbud.dk skal ikke have kommision eller procenter af din sag - vi er blot formidlere af sagen. Det er således 100 % gratis for dig at indhente dine tilbud på hjælp til fx skilsmisse, testamente, børnepenge, nabostridigheder eller en udvisningssag. Få dine 3 helt gratis tilbud på advokat Furesø.

Har du et forældet testamente?

Hvad hvis man har oprettet et testamente før ændringen af reglerne om tvangsarv trådte i kraft? Så er det meget vigtigt at få kontrolleret hos en advokat, at testamentet er formuleret på den juridisk korrekte måde for at det stadig svarer til ens ønsker.
I den nye arvelov fra 2008 har den enkelte fået meget bedre muligheder for at oprette testamenter, der opfylder ens ønsker, end det tidligere har været muligt. Ved dødsfald efter 1/1 2008 gælder således reglerne i den nye arvelov.
Uddrag af paragraf 1 i Arveloven fra 2008: En afdøds nærmeste slægtsarvinger er dennes børn. Børnene arver lige. Er et barn død, træder dets børn i dets sted og arver indbyrdes lige. På tilsvarende måde arver fjernere livsarvinger.

Undgå de dyre advokater

Advokatfirmaer i Furesø kommune omfatter hele kommunen:
  • Bregnerød
  • Stavnsholt
  • Kirke Værløse
  • Jonstrup
  • Hareskovby

Få 3 Advokat Furesø tilbud


Eksempler på advokat i 3540 Furesø

Helge E. Sørensen Advokatanpartsselskab
Bygmarken 12
3520 Farum
CVR: 26381495
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Fosvig
Hvedemarken 2
3520 Farum
CVR: 33059973
Hjemmeside
Kortsen Advokater ApS
Farum Hovedgade 16
3520 Farum
CVR: 33245084
Hjemmeside