Advokat i Furesø

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Furesø
  • Udfyld formularen online på mindre 6 minutter
  • Spar 30 procent på en dygtig advokat

Få 3 tilbud

Hvad er 3advokattilbud.dk?

3. august 2017. 3advokattilbud.dk er en unik gratis internettjeneste, der tilbyder at skaffe dig 3 tilbud fra advokatfirmaer i nærheden af dig. Disse advokatfirmaer er alle certificeret og kvalitetssikret så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din sag.
3advokattilbud.dk skaber klarhed og nem adgang til professionelle og effektive advokater over hele Danmark. Har du således en advokatopgave, du ønsker hjælp til, kan du med stor fordel anvende vores online service til at få 3 tilbud.
3advokattilbud.dk sikrer optimalt udbytte for både klienter og advokatfirmaer. Du får som klient relevante og seriøse tilbud på en nem og tidsbesparende måde. Advokatfirmaerne nem, billig og hurtig adgang til flere kunder med konkrete behov. Det er en win-win ;-)

Har du et forældet testamente?

Hvad hvis man har oprettet et testamente før ændringen af reglerne om tvangsarv trådte i kraft? Så er det meget vigtigt at få kontrolleret hos en advokat, at testamentet er formuleret på den juridisk korrekte måde for at det stadig svarer til ens ønsker.
I den nye arvelov fra 2008 har den enkelte fået meget bedre muligheder for at oprette testamenter, der opfylder ens ønsker, end det tidligere har været muligt. Ved dødsfald efter 1/1 2008 gælder således reglerne i den nye arvelov.
Uddrag af paragraf 1 i Arveloven fra 2008: En afdøds nærmeste slægtsarvinger er dennes børn. Børnene arver lige. Er et barn død, træder dets børn i dets sted og arver indbyrdes lige. På tilsvarende måde arver fjernere livsarvinger.

Undgå de dyre advokater

Advokatfirmaer i Furesø kommune omfatter hele kommunen:
  • Bregnerød
  • Stavnsholt
  • Kirke Værløse
  • Jonstrup
  • Hareskovby

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3540 Furesø
Advokatfirmaet Per Edrén
Farum Hovedgade 15
3520 Farum
CVR: 74573819
Hjemmeside
Helge E. Sørensen Advokatanpartsselskab
Bygmarken 12
3520 Farum
CVR: 26381495
Hjemmeside
Kortsen Advokater ApS
Farum Hovedgade 16
3520 Farum
CVR: 33245084
Hjemmeside