Advokat Frederikssund

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Frederikssund
  • Udfyld skemaet online på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Få en stor rabat - 16 pct.

Få 3 Advokat Frederikssund tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på
3600 vejnavne

Halfdansvej
Fjordtoften
Camarguevej
Bakkevænget
Bjergvejen
Haspeholms Alle
Drosselvej
Græse Mølle
Frederiksborggade
Blommevænget
Gammel Slangerupvej
Elsenbakken
Gartnervænget
Harevej
Fjeldhøjvej
Gyldenstens Vænge
Bregnevej
Fjordparken
Bytoften
Blødevej

Få gratis 3 gode advokat tilbud i Frederikssund

Først udfylder du vores onlineformular på et par minutter, hvori du beskriver din advokat sag. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente tilbud blandt vores kvalificerede kandidater af advokatfirmaer og -kontorer i Frederikssund og omegn.
Vores værdifulde netværk af godkendte advokater tilsikrer, at vi altid har kvalificerede kandidater nær dig til din forespørgsel. Derfor indhenter vi naturligvis kun tilbud fra certificerede advokater, der matcher dine personlige ønsker og kriterier. Alt dette bestræber vi os på at gøre inden for 48 timer på hverdage.
Således kan du hurtigt komme i gang med at vurdere den enkelte tilbudsgiver og herefter komme godt i gang med at vælge den rigtige advokat i Frederikssund til din opgave. Få f.eks. tilbud på fremtidsfuldmagt, administration af fast ejendom, aftale om særeje eller forældremyndighed.

Forskellige typer af advokatrådgivning

Der kan være brug for advokatrådgivning om mange forskellige spørgsmål i livet. Hos en advokat kan du få rådgivning over telefonen, hvis det er dét, du vil, du kan skrive en email om nogle spørgmål, du har eller du kan selvfølgelig også få et møde med advokaten.
Du får præcis dén rådgivning, du har brug for. I nogle tilfælde er det bare 20 minutter over telefonen, i andre er det langt mere - du bestemmer helt selv. Hvis der ikke er startet en retssag eller der skal startes en retssag, koster advokatrådgivning fra 1.500 DKK og opefter pr. time inklusiv moms.
Hvis der er startet eller skal startes en retssag, er der en chance for, at du kan få fri proces - det vil sige retshjælp betalt af det offentlige. I enkelte sager er der også mulighed for, at du har en privat forsikring, som dækker omkostningerne.

Benyt vores service og find en billig advokat

Advokatbistand tilbydes i hele Frederikssund kommune:
  • Sigerslevøster
  • Græse
  • Sundbylille
  • Store Rørbæk
  • Græse Bakkeby

Få 3 Advokat Frederikssund tilbud


Frederikssund advokat eksempel:

Advokat Leif Erlandsen
Havnegade 21
3600 Frederikssund
CVR: 17293133
Hjemmeside
Ret&Råd Frederikssund
Færgeparken 23
3600 Frederikssund
CVR: 32278809
Hjemmeside
Advokat Keld Rasmussen
Bruhnsvej 7
3600 Frederikssund
CVR: 13407746
Hjemmeside