Advokat i Frederiksberg

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Frederiksberg
  • Udfyld skemaet online på kun 3 minutter
  • Spar 30 procent på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Modtag 3 tilbud fra erfarne advokater på Frederiksberg

3. august 2017. Få gratis og enkelt 3 hurtige tilbud fra rutinerede advokater på Frederiksberg på din opgave. Spar mange penge og lad os gøre det tidskrævende arbejde med at indhente 3 skarpe tilbud. Du får kun tilbud fra i forvejen godkendte advokatkontorer, så du undgår dyre overraskelser.
Advokaterne konkurrerer med flere andre advokatkontorer om din opgave, så derfor får du et super skarpt tilbud. Vores store gruppe af kompetente advokatfirmaer på Frederiksberg dækker alle områder indenfor advokatfaget. Dette medfører, at vi kan imødekomme alle typer af advokat sager – både de store og de små.
Så mangler du en billig advokat til en nem enkeltstående opgave som f.ex. udfærdigelse af et gavebrev, eller du har en kompliceret familiesag, så finder du de rette advokater her på 3advokattilbud.dk. Indsend din opgave til Frederiksberg advokaterne på mindre end 6 minutter.

På Frederiksberg er der både gode og billige advokater

Normalt har man kun brug for en advokat, hvis sagen er seriøst alvorlig eller man vil være komplet sikker på, at man ikke kommer i klemme rent juridisk. For advokater på Frederiksberg er tit urimeligt dyre!
Sådan var det (muligvis) før i tiden, hvor et advokatkontor var proppet med sekretærer, fuldmægtige og andre medarbejdere. Nu klarer advokaten selv hovedparten af arbejdet på sin bærbare og det har givet billigere priser på advokatassistance.
Konkurrencen på også steget, fordi nettet har gjort det nemmere at finde de bedste advokatkontorer, uanset hvor i landet man befinder sig. Udfyld skemaet på under 3 minutter og find en god og billig advolat på Frederiksberg.

Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 tilbud

Liste med eksempler på emner som advokater på Frederiksberg varetager.
  • Familiehandler
  • Gambling
  • Holdingselskab
  • Immaterialret
  • Jobklausuler

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2000 Frederiksberg
Advokatfirmaet Deleuran
Peter Bangs Vej 59
2000 Frederiksberg
CVR: 15765976
Hjemmeside
Boelskifte Advokater
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
CVR: 34603545
Hjemmeside
Rialto Advokater I/S
Falkoner Alle 1
2000 Frederiksberg
CVR: 74705316
Hjemmeside