Advokat i Fredericia

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Fredericia
  • Udfyld skemaet online på mindre 3 minutter
  • Spar 35 % på en erfaren advokat

Få 3 tilbud

Find en god pålidelig advokat i Fredericia

3. august 2017. Man kan hurtigt komme til at betale alt for meget for en advokat i Fredericia. Her på 3advokattilbud.dk putter vi 3 rigtigt gode pristilbud, lige under næsen på dig. Og vi gør det gladeligt helt gratis.
Sammenlagt tager det et par dage at få de 3 skarpe tilbud. Men i virkerligheden tager det ikke længere end den tid, det tager dig at udfylde online formularen. Når den er udfyldt vil du nemlig modtage, og have mulighed for at sammenligne 3 relevante og attraktive tilbud.
Hvilket tilbud der er bedst, altså godt nok til at skulle ind i varmen, vælger du helt selv. Uden at det går din næse forbi! Få løst din advokatsag i Fredericia med 3 konkrete og 100 % gratis advokattilbud. Således kan du spare op til 34 procent på advokatsalæret.

Erstatning og godtgørelse

Som tidligere nævnt under betingelserne for at kunne pålægge et erstatningsansvar, er det en betingelse, at nogen har lidt et tab. Tingskade: For så vidt angår tingskadeerstatning fremgår dette ikke af erstatningsansvarsloven, men følger af retspraksis.
Foreligger der totalskade, skal skadelidte have et beløb, der svarer til genanskaffelsesprisen med fradrag for alder og brug. Er beskadigelsen så stor, at det ikke kan betale sig at reparere tingen, foretages der fradrag for den eventuelle restværdi. Der kan ikke ydes erstatning for den personlige værdi.
I tilfælde af delskade (undertiden også betegnet partiel skade), skal den ansvarlige betale reparationsudgifterne. Kan genstanden ikke helt sættes i stand, betales en værdiforringelseserstatning for eksempel skade på maleri.

Lad reelle firmaer løse din opgave

Der er mange gode grunde til, at det kan betale sig at indhente 3 gratis tilbud på en advokatopgave.
  • Modtag 3 billige tilbud i dag
  • Dygtige fagfolk står klar til din opgave
  • Brug vores gratis service nu

  • Indtast din opgave på under 2 minutter

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 7000 Fredericia
Advokat Erling Christensen
Danmarksgade 17 B
7000 Fredericia
CVR: 55471428
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jesper Brock
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
CVR: 25018842
Hjemmeside
Stage Advokatfirma
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
CVR: 34665451
Hjemmeside