Advokat Fredericia

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Fredericia
  • Udfyld formularen på mindre end 8 minutter
  • Billig advokat - Betal ikke for meget

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 aktuelle advokat tilbud i Fredericia i dag

27. juli 2018. Man kan hurtigt komme til at betale alt for meget for en advokat i Fredericia. Her på 3advokattilbud.dk putter vi 3 rigtigt gode pristilbud, lige under næsen på dig. Og vi gør det gladeligt helt gratis.
Sammenlagt tager det et par dage at få de 3 skarpe tilbud. Men i virkerligheden tager det ikke længere end den tid, det tager dig at udfylde online formularen. Når den er udfyldt vil du nemlig modtage, og have mulighed for at sammenligne 3 relevante og attraktive tilbud.
Hvilket tilbud der er bedst, altså godt nok til at skulle ind i varmen, vælger du helt selv. Uden at det går din næse forbi! Få løst din advokatsag i Fredericia med 3 konkrete og 100 % gratis advokattilbud. Således kan du spare op til 24 procent på advokat salæret.

Erstatning og godtgørelse

Som tidligere nævnt under betingelserne for at kunne pålægge et erstatningsansvar, er det en betingelse, at nogen har lidt et tab. Tingskade: For så vidt angår tingskadeerstatning fremgår dette ikke af erstatningsansvarsloven, men følger af retspraksis.
Foreligger der totalskade, skal skadelidte have et beløb, der svarer til genanskaffelsesprisen med fradrag for alder og brug. Er beskadigelsen så stor, at det ikke kan betale sig at reparere tingen, foretages der fradrag for den eventuelle restværdi. Der kan ikke ydes erstatning for den personlige værdi.
I tilfælde af delskade (undertiden også betegnet partiel skade), skal den ansvarlige betale reparationsudgifterne. Kan genstanden ikke helt sættes i stand, betales en værdiforringelseserstatning for eksempel skade på maleri.

Lad reelle firmaer løse din opgave

Der er mange gode grunde til, at det kan betale sig at indhente 3 gratis tilbud på en advokatopgave.
  • Modtag 3 billige tilbud i dag
  • Dygtige fagfolk står klar til din opgave
  • Brug vores gratis service nu

  • Indtast din opgave på under 2 minutter

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7000 Fredericia

Lion Law Advokatselskab
Kongensgade 74 A
7000 Fredericia
CVR: 31845254
Hjemmeside
Advokat Erling Christensen
Danmarksgade 17 B
7000 Fredericia
CVR: 55471428
Hjemmeside
Fredericia Advokaterne I/S
Høgevej 4
7000 Fredericia
CVR: 14690239
Hjemmeside