Advokat i Faxe

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Faxe
  • Udfyld online skemaet på mindre 5 minutter
  • Spar 30 % på en faglærd advokat

Få 3 tilbud

Brug denne gratis onlineservice og spar penge

3. august 2017. Vi hjælper dig med at finde den advokat, der passer dig. Via vores netværk har vi mulighed for at vælge mellem en lang række dygtige advokater. Det er blandt andet derfor, at vi altid kan matche din advokatopgave med den rette advokat til dig i Faxe.
Vi leverer 3 tilbud fra forskellige advokater i Faxe og så er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker at benytte dem eller ej. Der er forskel på, hvad de forskellige advokater har specialiseret sig i inden for faget. Derfor er det også forskelligt, hvilken advokat, som er den rette for netop din sag.
Det er temmelig vigtigt, at du får kontakt til en advokat, der kan sit kram. Når du opretter din opgave, vil vi straks begynde at lede efter relevante advokater i Faxe og på resten af Sydsjælland. Dem vil du så modtage tilbud fra. Dermed får du kun tilbud fra relevante advokater.

Hvad er særeje og ægtepagt?

Læs her om særeje og ægtepagt. Hvis du ikke ønsker, at alle værdier i dit ægteskab skal være ejet i fællesskab med din ægtefælle, skal du lave særeje. Et særeje aftales mellem ægtefællerne ved at oprette en skriftlig såkaldt ægtepagt.
Det betyder, at begge ægtefæller skal være enige om, hvad der skal være særeje for hver især. Særeje kan aftales om enkelte større ting som for eksempel hus, bil eller firma. Det kan også aftales som en del af det hele eller nogen særlige ting måske med affektionsværdi.
Tag kontakt til en advokat for at finde ud af, om du bør sikre dig med en ægtepagt. Hvis det er tilfældet, kan advokaten udarbejde ægtepagten i samarbejde med jer begge, så den på alle måder opfylder lovens bogstav.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

I Faxe kommune kan du få juridisk assistance uanset, hvor i kommunen du bor:
  • Tureby
  • Bjerrede
  • Bråby
  • Skuderløse
  • Dalby

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4640 Faxe
Advokathuset ApS
Søndre Alle 21
4600 Køge
CVR: 16981397
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kim Steen
Torvegade 4
4640 Faxe
CVR: 25913825
Hjemmeside
BoligAssistancen Aps
Dyrlundsvej 12
4600 Køge
CVR: 32838758
Hjemmeside