Advokat Favrskov

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Favrskov
  • Udfyld onlineskemaet på under 4 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på advokat i Favrskov kommune og spar

27. juli 2018. Denne form for retshjælp tilbydes til personer, der opfylder de økonomiske betingelser for at få fri proces. Skadelidte skal højst betale 257,50 kroner, idet advokatens maksimale salær er fastsat til 1.030 kroner (inkl. moms), hvoraf staten betaler 75 procent.
Ved almindelig retshjælp er der ikke kun tale om mundtlig rådgivning. Prisen dækker også udfærdigelse af enkelte skriftlige henvendelser typisk påkrav, klagebreve, enkle testamenter m.v.
Hvis advokatens rådgivning indebærer, at der skal anlægges en retssag, omfatter prisen på retshjælp ansøgningen om fri proces. Få 3 tilbud på en dygtig advokat i Favrskov kommune - gratis og uforpligtende.

Beregning af varigt mén

Méntabellen er en normtabel, der omfatter en række typiske skader. Hvis der foreligger en skade, som ikke er nævnt i tabellen, fastsættes méngraden ud fra et skøn på grundlag af tabellen. Den maksimale méngrad er normalt 100% men kan i særlige tilfælde fastsættes til 120.
Det kan være tilfældet ved flere skader, der tilsammen langt overstiger 100% i mén. Ved vurderingen af méngraden, fratrækkes der for forudbestående symptomgivende gener.
Rammer skaden et område, der i forvejen er skadet, vil der således ved fastsættelse af mengraden kun blive taget hensyn til den forvoldte forværrelse af skaden, det vil i almindelighed medføre en méngrad, der er mindre end normaltabellens.

Undgå uprofessionelle firmaer

Få advokattilbud på for eksempler disse emner:
  • Leje af bolig
  • Opgørelse af erstatning
  • Rekonstruktion
  • Sø- og transportforsikring
  • Udbud

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8381 Favrskov

Advokatfirmaet Johnny Mæhlisen
Nørre Alle 32
8362 Hørning
CVR: 10236274
Hjemmeside
Favrskov Advokaterne
Søndergade 34
8370 Hadsten
CVR: 31797691
Hjemmeside
Paragraf Advokaterne ApS
Østergade 2
8370 Hadsten
CVR: 37561509
Hjemmeside