Advokat i Favrskov

  • Få 3 velegnede tilbud fra advokater i Favrskov
  • Udfyld skemaet online på under 10 minutter
  • Billig advokat - Det er gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat tilbudFå 3 tilbud på advokat i Favrskov kommune og spar

21. december 2017. Denne form for retshjælp tilbydes til personer, der opfylder de økonomiske betingelser for at få fri proces. Skadelidte skal højst betale 257,50 kroner, idet advokatens maksimale salær er fastsat til 1.030 kroner (inkl. moms), hvoraf staten betaler 75 procent.
Ved almindelig retshjælp er der ikke kun tale om mundtlig rådgivning. Prisen dækker også udfærdigelse af enkelte skriftlige henvendelser typisk påkrav, klagebreve, enkle testamenter m.v.
Hvis advokatens rådgivning indebærer, at der skal anlægges en retssag, omfatter prisen på retshjælp ansøgningen om fri proces. Få 3 tilbud på en dygtig advokat i Favrskov kommune - gratis og uforpligtende.

Beregning af varigt mén

Méntabellen er en normtabel, der omfatter en række typiske skader. Hvis der foreligger en skade, som ikke er nævnt i tabellen, fastsættes méngraden ud fra et skøn på grundlag af tabellen. Den maksimale méngrad er normalt 100% men kan i særlige tilfælde fastsættes til 120.
Det kan være tilfældet ved flere skader, der tilsammen langt overstiger 100% i mén. Ved vurderingen af méngraden, fratrækkes der for forudbestående symptomgivende gener.
Rammer skaden et område, der i forvejen er skadet, vil der således ved fastsættelse af mengraden kun blive taget hensyn til den forvoldte forværrelse af skaden, det vil i almindelighed medføre en méngrad, der er mindre end normaltabellens.

Undgå uprofessionelle firmaer

Få advokattilbud på for eksempler disse emner:
  • Leje af bolig
  • Opgørelse af erstatning
  • Rekonstruktion
  • Sø- og transportforsikring
  • Udbud

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8381 Favrskov
Brandt-Madsen Advokatfirma
Østeralle 10
8400 Ebeltoft
CVR: 14763384
Hjemmeside
Favrskov Advokaterne
Søndergade 34
8370 Hadsten
CVR: 31797691
Hjemmeside
Advokat Mads Brath Holding ApS
Adelgade 7
8400 Ebeltoft
CVR: 30532279
Hjemmeside