Advokat i Farum

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Farum
  • Udfyld skemaet på kun 6 minutter
  • Spar 20 pct på en kompetent advokat

Få 3 tilbud

Sågan fungerer 3advokattilbud.dk

3. august 2017. Du starter med at udfylde skemaet online og oplyse, hvad det er for en sag, du ønsker advokathjælp til. Når vi modtager din sag, bliver den gennemlæst og valideret, og herefter bliver den udsendt til vores netværk af advokater i Farum og omegn.
Maksimalt 3 advokater får lov at byde på din opgave og de modtager herefter dine kontaktoplysninger. Du vil herefter blive kontaktet pr telefon, sms eller mail med henblik på at blive enige om et muligt samarbejde. Denne tjeneste er helt gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter.
En aftale om at løse en opgave indgåes direkte mellem advokaten og dig som eneste parter. 3advokattilbud.dk formidler udelukkende kontakten mellem de to parter (opgavestiller og opgavesløser). 3advokattilbud.dk har derfor ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Få advokaten til at læse kontrakten igennem inden du skriver under

I så godt som alle virksomheder er aftaler med kunder, samarbejdspartnere, leverandører og andre forretningsforbindelser centrale. Uden disse aftaler var det umuligt at drive en virksomhed. Derfor er aftaler den hyppigst forekommende årsag til, at en virksomhed søger erhvervsrådgivning hos en advokat.
Og det er der god ræson i. Advokaten kan forebygge konflikter ved at regulere forhold ved indgåelsen af aftalen, som parterne ikke havde tænkt over. Forhold som på et senere tidspunkt kunne blive vanskelige at løse. Mange aftaler bliver i dag formuleret, så de senere giver anledning til tvivl om forståelsen.
Virksomhedens forhold kan være omfattet af ufravigelige regler, som gør en aftale umulig at gennemføre, såfrent der ikke er taget højde for dem. Derfor skalman altid lade sin erhvervsadvokat udarbejde eller som minimum gennemgå aftalen, før den underskrives.

Få kontakt til en kompetent og billig advokat

Her følger en række eksempler på, hvad man kan få ud af at hyre en advokat til konfliktmægling:
  • Mulighed for at få løst en konflikt uden en retssag
  • Mulighed for at få en hel pakke af løsninger
  • Mulighed for at opnå en større gensidig forståelse for modpartens synspunkter
  • Mulighed for at aftale måder for fortsat kontakt mellem parterne
  • Mulighed for at få afsluttet en langvarig konflikt på kort tid

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3520 Farum
Kortsen Advokater ApS
Farum Hovedgade 16
3520 Farum
CVR: 33245084
Hjemmeside
Søren Sørensen Advokatanpartsselskab
Rådhustorvet 3
3520 Farum
CVR: 36545569
Hjemmeside
Helge E. Sørensen Advokatanpartsselskab
Bygmarken 12
3520 Farum
CVR: 26381495
Hjemmeside