Advokat Falster

  • Få 3 fantastiske tilbud fra advokater i Falster
  • Udfyld skemaet online på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Gratis tilbud på håndværksarbejde

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 seriøse tilbud på advokat hjælp på Falster

15. juni 2018. Her på siden får du let og gratis forbindelse til billige og erfarne advokater på Falster. Indtast din advokatopgave og bliv kontaktet af forhåndsgodkendte advokatfirmaer med 3 fleksible tilbud på din advokatsag. Det er 100 % gratis og du får som sagt op til 3 spændende tilbud at vælge imellem.
Vi giver dig nem, gratis og hurtigt kontakt til billige og effektive advokater over hele Danmark inklusiv Falster. Beskriv din sag og bliv kontaktet af seriøse fagfolk fra Falster med 2-3 gode tilbud. Det er helt gratis for dig og du modtager tre favorable tilbud. Hvilket du benytter, vælger du selv.
Med et godt tilbud på advokathjælp kan du være så heldig at spare 24 procent. Indsend din opgave til os på kun 12 minutter med en beskrivelse, af det er, du skal have løst. Jo mere specifikt du beskriver sagen, jo bedre kan opgaven vurderes, og du vil sandsynligvis modtage stærkere tilbud.

Hvad er konfliktmægling?

Konfliktmægling hos en advokat er en måde at løse konflikter på uden at skulle i retten. Det er altid muligt at ringe til en advokat høre nærmere om, hvordan konfliktmægling foregår. Ønsker du konfliktmægling, aftaler du med advokaten en sandsynlig tidsramme, i forhold til hvilken type konflikt det drejer sig om.
Normalt vil en mægling vare mellem 2 og 6 timer fordelt over flere besøg hos advokaten. Dette afhænger naturligvis af typen af konflikt og hvor meget man er uenige om. Hvis man ønsker det, kan mægling holdes på bare ét møde – dog uden garanti for succes.
En del mennesker har det bedst med at blive færdige og ikke skulle ses igen – andre mennesker har brug for lidt tid til at tænke over de ting, der kom frem på mødet og vil derfor gerne holde mere end ét møde. Normalt deler parterne betalingen lige.

Brug vores gratis online tjeneste

Advokatfirmaer kan hjælpe både private og erhvervskunder med en stribe forskellige sagstyper f.eks.:
  • Lejemål private
  • OPP/OPS
  • Retssager
  • Trafikulykker
  • Vindmølleforhold

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4840 Falster

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 35868070
Hjemmeside
Ret & Råd Nykøbing F
Vestensborg Alle 2
4800 Nykøbing F
CVR: 17458841
Hjemmeside
Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside