Advokat Falster

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Falster
  • Udfyld skemaet online på mindre end 10 minutter
  • Billig advokat - Overlad tilbudsarbejdet til os

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 seriøse tilbud på advokat hjælp på Falster

26. juli 2018. Bor du på Falster, kan en dygtig og effektiv advokat hurtigt hjælpe dig med din sag. Her på 3advokattilbud.dk kan du helt gratis og meget let få seriøse og billige tilbud fra 3 forskellige erfarne advokatfirmaer på Falster og derefter kan du helt selv vælge, hvilket af de tilbud på advokathjælp, du helst vil bruge.
Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene overhovedet. Leveringen af advokattilbud er som før nævnt gratis og hurtigt - Nemmere kan det næsten ikke blive. Bestil gratis 3 tilbud på advokat hjælp på Falster, så du hurtigt kan bestemme dig for netop den advokat, som lever op til dine forventninger.
En autoristere advokat på Falster Løser dagligt mange forskellige typer af sager. Lige fra fremtidskontrakter, inkasso, skilsmisse, testamenter og dødsbo. Benyt denne gratis webtjeneste og få 3 komfortable billide tilbud på din advokatsag i dag. Spar samtidig op til 20%

Hvad er konfliktmægling?

Konfliktmægling hos en advokat er en måde at løse konflikter på uden at skulle i retten. Det er altid muligt at ringe til en advokat høre nærmere om, hvordan konfliktmægling foregår. Ønsker du konfliktmægling, aftaler du med advokaten en sandsynlig tidsramme, i forhold til hvilken type konflikt det drejer sig om.
Normalt vil en mægling vare mellem 2 og 6 timer fordelt over flere besøg hos advokaten. Dette afhænger naturligvis af typen af konflikt og hvor meget man er uenige om. Hvis man ønsker det, kan mægling holdes på bare ét møde – dog uden garanti for succes.
En del mennesker har det bedst med at blive færdige og ikke skulle ses igen – andre mennesker har brug for lidt tid til at tænke over de ting, der kom frem på mødet og vil derfor gerne holde mere end ét møde. Normalt deler parterne betalingen lige.

Brug vores gratis online tjeneste

Advokatfirmaer kan hjælpe både private og erhvervskunder med en stribe forskellige sagstyper f.eks.:
  • Lejemål private
  • OPP/OPS
  • Retssager
  • Trafikulykker
  • Vindmølleforhold

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4840 Falster

Advokat Morten Ammentorp
Anemonevænget 3
4800 Nykøbing F
CVR: 36231157
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 35868070
Hjemmeside
Advokat Ernst Nielsen
Præstestræde 14
4873 Væggerløse
CVR: 29370206
Hjemmeside