Advokat i Falster

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Falster
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Billig advokat - Find den dygtige fagmand her

Få 3 Advokat tilbudFå 3 seriøse tilbud på advokat hjælp på Falster

21. december 2017. Få gratis og enkelt 2-3 skarpe tilbud fra advokat kontorer på Falster. Spar tid og penge, og lad os udføre arbejdet med at få tilbud fra erfarne advokat kontorer på Falster. Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede advokatkontorer og derfor undgår du dyre overraskelser.
3advokattilbud.dk kan imødekomme alle slags behov – store som små. Søger du en advokat til en simpel opgave som for eks. et inkassobrev, finder vi den bedste advokat til opgaven. Det samme gælder større opgaver som for eksempel en skilsmisse.
Advokaterne ved, at de konkurrerer med andre advokater om din opgave, så de udarbejder derfor et særlig godt tilbud. Vores net af samarbejdspartnere omfatter mange hundrede selvstændige certificerede advokater landet over.

Hvad er konfliktmægling?

Konfliktmægling hos en advokat er en måde at løse konflikter på uden at skulle i retten. Det er altid muligt at ringe til en advokat høre nærmere om, hvordan konfliktmægling foregår. Ønsker du konfliktmægling, aftaler du med advokaten en sandsynlig tidsramme, i forhold til hvilken type konflikt det drejer sig om.
Normalt vil en mægling vare mellem 2 og 6 timer fordelt over flere besøg hos advokaten. Dette afhænger naturligvis af typen af konflikt og hvor meget man er uenige om. Hvis man ønsker det, kan mægling holdes på bare ét møde – dog uden garanti for succes.
En del mennesker har det bedst med at blive færdige og ikke skulle ses igen – andre mennesker har brug for lidt tid til at tænke over de ting, der kom frem på mødet og vil derfor gerne holde mere end ét møde. Normalt deler parterne betalingen lige.

Brug vores gratis online tjeneste

Advokatfirmaer kan hjælpe både private og erhvervskunder med en stribe forskellige sagstyper f.eks.:
  • Lejemål private
  • OPP/OPS
  • Retssager
  • Trafikulykker
  • Vindmølleforhold

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4840 Falster
AdvoCoach Hanne Marcussen
Hasseløvej 39
4873 Væggerløse
CVR: 30309545
Hjemmeside
Advokat Ernst Nielsen
Præstestræde 14
4873 Væggerløse
CVR: 29370206
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 35868070
Hjemmeside