Advokat Faaborg

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Faaborg
  • Udfyld onlineformularen på kun 2 minutter
  • Billig advokat - Benyt dig af denne gratis service

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 helt uforpligtende tilbud på advokat i Faaborg

27. juli 2018. Beskriv din sag og dine forventninger til advokaten i onlineskemaet på mindre end fire minutter. 3advokattilbud.dk finder herefter 3 relevante og billige advokater, hvis kompetencer lever op til dine præferencer og behov.
I løbet af 2-3 dage tager de 3 advokater i Faaborg kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag på baggrund af dine præferencer og de oplysninger, advokaterne har fremsendt.
Du vælger det tilbud, hvor prisen og kvaliteten passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med den pågældende advokat. Denne service er gratis og uforpligtende og du er således ikke tvunget til at skulle acceptere de fremsendte advokat tilbud.

Hvad er genoprettelsesprincippet?

Det grundlæggende princip i erstatningsretten er genoprettelsesprincippet om, at man som skadelidt skal kompenseres for det økonomiske tab, som man har lidt, eller værdien af den værnede interesse, man som skadelidt har haft, og som på baggrund af en ansvarspådragende adfærd er kompromitteret.
Erstatningsretten er grundstenen i vores muligheder og rettigheder, når andre har været skyld i, at vi har mistet penge eller værdier. De erstatningsretlige principper er endvidere grundlaget for at forstå og vurdere. hvorvidt vi har et krav.
Årsagssammenhæng betyder, at der er sammenhæng mellem den ansvarspådragende handling og den skade, der er sket. At skaden rent faktisk er forårsaget af den ansvarspådragende handling.

Vi skaffer dig 3 gratis advokattilbud

Her er nogle få eksempler på spændvidden af opgaver på et advokatkontor:
  • Arbejds- og ansættelsesret
  • Finans
  • International inkasso
  • Opsigelsesskrivelser
  • Selskabsret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5600 Faaborg

Advokatfirmaet Susanne Rasmussen
Torvegade 12 A
5600 Faaborg
CVR: 21340944
Hjemmeside
Anhøj Advokaterne
Odensevej 16
5600 Faaborg
CVR: 64194518
Hjemmeside
Advokatfirmaet i Poul Kinafarers Gaard ApS
Østergade 1
5600 Faaborg
CVR: 30236033
Hjemmeside