Advokat Espergærde

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Espergærde
  • Udfyld skemaet på bare 10 minutter
  • Billig advokat - Udfyld skemaet og få skarpe tilbud

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat tilbud i Espergærde? Få 3 stk helt gratis i dag

20. juli 2018. Vi kan hjælpe dig med at finde en billig advokat i Espergærde. Via vores stadigt voksende advokat-netværk kan vi vælge mellem en lang række forhåndsgodkendte og billige lokale advokatfirmaer. Det er grunden til, at vi altid kan matche din advokat opgave med det rette kompetente advokat til dig.
Vi indhenter gratis 3 tilbud fra egnede advokater i Espergærde, og herefter er det op til dig, hvilket du vælger, eller om du ønsker at benytte dem. Der er ofte forskel på, hvad de enkelte advokater har specialiseret sig i. Derfor er det også forskelligt, hvilken advokat, som er den rigtige til din sag.
Det er temmelig vigtigt, at du får kontakt til en erfaren advokat. Når du opretter din sag, vil vi gå i gang med at lede efter kvalificerede advokatfirmaer i Espergærde. Dem vil du så modtage tilbud på din advokatopgave fra. Herefter vælger du selv, hvilken advokat der skal løse opgaven.

Hvis du står foran at blive eksproprieret, kan du brug for en advokat

Hvis du bliver udsat for ekspropriation har du brug for en advokat. Advokaten hjælper lodsejere og myndigheder med at forberede og gennemføre ekspropriationer inden for plan-, vej- og speciallovgivningen. Det kan foregå som ren juridisk rådgivning eller i faste rådgiverteams.
I ekspropriationssager arbejdes der ofte sammen med andre rådgivere, som f.eks. landinspektører, landbrugskonsulenter og ejendomsmæglere. Advokaten rådgiver og forhandler forud for og ved ekspropriationer med ekspropriations- og taksationskommissioner samt fører sager ved domstolene.
En advokat med speciale i ekspropriation rådgiver ved andre plan- og miljøretlige spørgsmål end den konkrete ekspropriation. Det gælder lige fra regulering af påtænkt og bestående byggeri til gennemførelse af plan- og miljøretlige undersøgelser af ejendomme.

Sørg for at dine synspunkter bliver hørt i sagen

Professionelle advokater bistår klienter inden for mange forskellige områder. Her er et lille udvalg:
  • Skibsregistrering
  • Skilsmisse
  • Tvangsfjernelse
  • Statsstøtte
  • Voldsoffer

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3060 Espergærde

Advokatfirmaet Oluf Olsen
Søndermarken 60
3060 Espergærde
CVR: 12576846
Hjemmeside
Valentin Winberg Consult
Mindevej 12
3060 Espergærde
CVR: 18859882
Hjemmeside
Advokat Tove-Birgitte Englev
Mørdrupvænget 3
3060 Espergærde
CVR: 11274188
Hjemmeside