Advokat Espergærde

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Espergærde
  • Udfyld formularen online på kun 6 minutter
  • Billig advokat - Spar mindst 25% nu

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat tilbud i Espergærde? Få 3 stk helt gratis i dag

15. juni 2018. Udfyld skemaet med oplysninger om din sag og send den ind til os. Når opgaven er valideret bliver den sendt i udbud hos de tilknyttede advokater. De interesserede advokater vil kigge på opgaven og vurdere hvor meget tid, som de skal bruge til at løse den for dig.
Herefter vil de give dig en pris på den samlede advokatopgave. For dig er det fuldstændigt gratis og uforpligtende og du behøver endda ikke at acceptere nogen af de modtagne tilbud, hvis du ikke er tilfreds med dem.
Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter, og du bliver kun kontaktet af anerkendt og godkendt advokat i Espergærde. Når du beskriver din opgave, vil vi straks gå ind og se på relevante advokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig, at du altid får 3 tilbud fra relevante advokater.

Hvis du står foran at blive eksproprieret, kan du brug for en advokat

Hvis du bliver udsat for ekspropriation har du brug for en advokat. Advokaten hjælper lodsejere og myndigheder med at forberede og gennemføre ekspropriationer inden for plan-, vej- og speciallovgivningen. Det kan foregå som ren juridisk rådgivning eller i faste rådgiverteams.
I ekspropriationssager arbejdes der ofte sammen med andre rådgivere, som f.eks. landinspektører, landbrugskonsulenter og ejendomsmæglere. Advokaten rådgiver og forhandler forud for og ved ekspropriationer med ekspropriations- og taksationskommissioner samt fører sager ved domstolene.
En advokat med speciale i ekspropriation rådgiver ved andre plan- og miljøretlige spørgsmål end den konkrete ekspropriation. Det gælder lige fra regulering af påtænkt og bestående byggeri til gennemførelse af plan- og miljøretlige undersøgelser af ejendomme.

Sørg for at dine synspunkter bliver hørt i sagen

Professionelle advokater bistår klienter inden for mange forskellige områder. Her er et lille udvalg:
  • Skibsregistrering
  • Skilsmisse
  • Tvangsfjernelse
  • Statsstøtte
  • Voldsoffer

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3060 Espergærde

Advokat Tove-Birgitte Englev
Mørdrupvænget 3
3060 Espergærde
CVR: 11274188
Hjemmeside
Valentin Winberg Consult
Mindevej 12
3060 Espergærde
CVR: 18859882
Hjemmeside
Advokatfirmaet Oluf Olsen
Søndermarken 60
3060 Espergærde
CVR: 12576846
Hjemmeside