Advokat Esbjerg

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Esbjerg
  • Udfyld formularen online på under 4 minutter
  • Billig advokat - Få løst dit problem her

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Bestil 3 gratis tilbud på lokal advokat i Esbjerg

15. juni 2018. Vores netværk tæller flere hundrede autoriserede advokater i Esbjerg og resten af landet. Hvad enten du måtte søge en advokat til at få børnepenge, skilsmisse, bodeling eller udarbejdelse af et testamente, så sikrer vores store netværk, at vi altid kan finde tre advokat kontorer i Esbjerg, som kan løse lige præcis den opgave du har.
Du skal blot bruge otte minutter på at udfylde kontaktformularen, hvorefter vi på baggrund af din beskrivelse, indhenter 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Esbjerg, der passer til dine behov og præferencer. I løbet af nogle få dage modtager du helt gratis og uforpligtende tre konkurrencedygtige og sammenlignelige advokattilbud.
Brug vores 100% gratis online tjeneste og få 3 skarpe tilbud fra forhåndsgodkendte advokatkontorer i Esbjerg. Du kan spare op til 24 % i forhold til, hvis du selv skulle ringe rundt til en stribe tilfældige advokater i Esbjerg.

Arbejdstagerens erstatningsansvar

Et erstatningsansvar overfor arbejdstageren for skadelidte kan nedsættes eller bortfalde, hvis det findes rimeligt under hensyn til de omstændigheder, der er nævnt ovenfor og til skadelidtes interesse.
Erstatning, som arbejdstageren har måttet betale, kan kræves tilbagebetalt af arbejdsgiveren i det omfang, ansvaret endeligt skal påhvile arbejdsgiveren. Hvis en arbejdsgiver har udbetalt løn under sygdom til en skadelidt, kan arbejdsgiveren gøre regres mod den erstatningsansvarlige hvis, arbejdsgiveren har lidt et tab.
l færdselsloven er regresspørgsmålet reguleret i § 108, stk. 2. Forsikringstageren hæfter kun, hvis han har fremkaldt skaden ved en grad af uagtsomhed, der kan betegnes som grov hensynsløshed.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Forskellige typer af advokatopgaver som advokater gerne hjælper med:
  • Etablering af rederivirksomheder
  • It-ret
  • Kontraktsforhold vedrørende skibe
  • Skibsregistrering
  • Tvangsfjernelse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6700 Esbjerg

Familieretskontoret
Kongensgade 3
6700 Esbjerg
CVR: 35740805
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg Jensen
Stormgade 67
6700 Esbjerg
CVR: 36678542
Hjemmeside
Advokat Peter Schmitz
Skolegade 85
6700 Esbjerg
CVR: 61423419
Hjemmeside