Advokat i Dragør

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Dragør
  • Udfyld online formularen på under 4 minutter
  • Spar 30 procent på en rutineret advokat

Få 3 tilbud

Modtag gratis 3 Dragør advokattilbud

3. august 2017. Få gratis 3 skarpe tilbud fra advokatfirmaer i Dragør på din sag. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra advokatfirmaer i Dragør. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte advokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Advokaterne klar over, at de konkurrerer med andre advokater, så derfor modtager du et ekstra konkurrencedygtigt tilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne advokater landet over.
Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags ønsker. Så hvad enten du leder efter en advokat til en lille opgave som eksempelvis testamente, eller du søger et mere permanent samarbejde med en erhvervsadvokat, så har vi kandidaterne.

Retshjælpsforsikring er ofte inkluderet i andre forsikringer

De fleste har en retshjælpsforsikring, som ofte er inkluderet i en almindelig familie- eller indboforsikring eller en bilforsikring. Retshjælpforsikringen dækker kun, såfremt der er tale om en tvist, hvor parterne er uenige. Retshjælpsforsikringer dækker ikke ved sager om strafbare forhold.
Den dækker heller ikke i sager, hvor det offentlige er involveret og man således kan få hjælp via klagenævn og lign. Erhvervssager er heller ikke omfattet af ordningen. Hvis man ikke opfylder betingelserne for fri proces eller offentlig retshjælp, er det ofte muligt at få tilskud til dækning af sagsomkostningerne.
Både forsikringsselskaber og omstole godkender normalt kun sagsomkostninger, der står i rimeligt forhold til sagens størrelse. Man skal derfor være forberedt på, at tvister om mindre beløb som udgangspunkt ikke kan betale sig.

En skrap advokat kan hjælpe dig med din sag

Advokater i Dragør dækker hele kommunen:
  • Store Magleby
  • Dragør nord
  • Dragør havn
  • Søvang
  • Kongelunden

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2791 Dragør
Advokat Torben Juhl Andersen
Blegerstræde 5
2791 Dragør
CVR: 33222777
Hjemmeside
Advokat Henrik Kain
Elborg Alle 11
2791 Dragør
CVR: 60161550
Hjemmeside
Skovgaard Alsig Advokatanpartsselskab
Mågevænget 13
2791 Dragør
CVR: 31873576
Hjemmeside