Advokat Dragør

  • Få 3 udmærkede tilbud fra advokater i Dragør
  • Udfyld skemaet på kun fem minutter
  • Billig advokat - Få den billigste pris i dag

Få 3 Advokat Dragør tilbud
Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Dragør

D B Dirchsens Alle
Batterivej
Gl. Havn
Hovedgaden
Bøgeengen
Agthsvej
Hollandsfed
Granstien
Nyby
Kai Lippmanns Alle
Markvænget
Englandsvej
Helmond Alle
Mærskvej
Akacievej
Handlingsvej Øst
Færgevej
Byskriverstræde
Hyldeengen
Elmestien

Dragør advokat? Indhent gratis 3 tilbud og spar 30%

Få gratis 3 skarpe tilbud fra advokatfirmaer i Dragør på din sag. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne advokater landet over. Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags ønsker. Så hvad enten du leder efter en advokat til en lille opgave som eksempelvis testamente, eller du søger et mere permanent samarbejde med en erhvervsadvokat, så har vi kandidaterne.
Et banklån kan benyttes til alle formål, også boligkøb, og kan udbetales som blancolån, hvilket betyder, at lånet er givet uden sikkerhed. Ofte vil banken dog bede om pant i f.eks. ejendommen via et ejerpantebrev eller pant i andre af købers værdier, f.eks. et depot. Vilkårene for lånet aftales med banken, og der vil normalt være mulighed for at aftale, at f.eks. juli og december måned er ydelsesfrie. Afhængig af formål vil løbetiden på lånet være fra 10-20 år.

Retshjælpsforsikring er ofte inkluderet i andre forsikringer

De fleste har en retshjælpsforsikring, som ofte er inkluderet i en almindelig familie- eller indboforsikring eller en bilforsikring. Retshjælpforsikringen dækker kun, såfremt der er tale om en tvist, hvor parterne er uenige. Retshjælpsforsikringer dækker ikke ved sager om strafbare forhold.
Den dækker heller ikke i sager, hvor det offentlige er involveret og man således kan få hjælp via klagenævn og lign. Erhvervssager er heller ikke omfattet af ordningen. Hvis man ikke opfylder betingelserne for fri proces eller offentlig retshjælp, er det ofte muligt at få tilskud til dækning af sagsomkostningerne.
Både forsikringsselskaber og omstole godkender normalt kun sagsomkostninger, der står i rimeligt forhold til sagens størrelse. Man skal derfor være forberedt på, at tvister om mindre beløb som udgangspunkt ikke kan betale sig.

En skrap advokat kan hjælpe dig med din sag

Advokater i Dragør dækker hele kommunen:
  • Store Magleby
  • Dragør nord
  • Dragør havn
  • Søvang
  • Kongelunden

Få 3 Advokat Dragør tilbud


Eksempler på lokal advokat Dragør

Advokat Henrik Kain
Elborg Alle 11
2791 Dragør
CVR: 60161550
Hjemmeside
Skovgaard Alsig Advokatanpartsselskab
Mågevænget 13
2791 Dragør
CVR: 31873576
Hjemmeside
Charlotte Fredborg Advokatanpartsselskab
Drogdensvej 28
2791 Dragør
CVR: 38947532
Hjemmeside