Advokat Dragør

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Dragør
  • Udfyld skemaet online på mindre end 9 minutter
  • Billig advokat - Det er tidsbesparende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Dragør advokat? Indhent gratis 3 tilbud og spar 30%

1. juli 2018. Få gratis 3 skarpe tilbud fra advokatfirmaer i Dragør på din sag. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra advokat firmaer i Dragør. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte advokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Advokaterne klar over, at de konkurrerer med andre advokater, så derfor modtager du et ekstra konkurrencedygtigt tilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne advokater landet over.
Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags ønsker. Så hvad enten du leder efter en advokat til en lille opgave som eksempelvis testamente, eller du søger et mere permanent samarbejde med en erhvervsadvokat, så har vi kandidaterne.

Retshjælpsforsikring er ofte inkluderet i andre forsikringer

De fleste har en retshjælpsforsikring, som ofte er inkluderet i en almindelig familie- eller indboforsikring eller en bilforsikring. Retshjælpforsikringen dækker kun, såfremt der er tale om en tvist, hvor parterne er uenige. Retshjælpsforsikringer dækker ikke ved sager om strafbare forhold.
Den dækker heller ikke i sager, hvor det offentlige er involveret og man således kan få hjælp via klagenævn og lign. Erhvervssager er heller ikke omfattet af ordningen. Hvis man ikke opfylder betingelserne for fri proces eller offentlig retshjælp, er det ofte muligt at få tilskud til dækning af sagsomkostningerne.
Både forsikringsselskaber og omstole godkender normalt kun sagsomkostninger, der står i rimeligt forhold til sagens størrelse. Man skal derfor være forberedt på, at tvister om mindre beløb som udgangspunkt ikke kan betale sig.

En skrap advokat kan hjælpe dig med din sag

Advokater i Dragør dækker hele kommunen:
  • Store Magleby
  • Dragør nord
  • Dragør havn
  • Søvang
  • Kongelunden

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2791 Dragør

Advokat Ditlev Nielsen
Hollændervænget 13 B
2791 Dragør
CVR: 32051952
Hjemmeside
Charlotte Fredborg Advokatanpartsselskab
Drogdensvej 28
2791 Dragør
CVR: 38947532
Hjemmeside
Advokat Torben Juhl Andersen
Blegerstræde 5
2791 Dragør
CVR: 33222777
Hjemmeside