Advokat i City

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i City
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar 25 procent på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 tilbud

Få 3 tilbud fra professionelle advokater i City

3. august 2017. Søger du 3 gode tilbud fra vores tilknyttede advokater og advokatkontorer i City, er du landet på den rigtige side. Vi formidler kontakten mellem dig og seriøse professionelle og autoriserede advokater, der står klar til at hjælpe dig med din sag.
Det eneste du skal gøre, er at bruge under ti minutter på at beskrive sagen i webformaularen. Du vil indenfor 2-3 dage modtage tre relevante advokattilbud, som du kan gennemgå i eget tempo. Når du har modtaget tilbuddene, foregår resten af kontakten direkte mellem kunden, dig, og de advokatfirmaer der har afgivet tilbudene.
Vi tager intet gebyr for at formidle kontakten til advokaterne; vores service er derfor helt gratis for dig. Alle kan benytte sig af vores service. Både private og erhvervsvirksomheder kan drage fordel af vores tjeneste.

Kan man finde en god og billig advokat i City?

Hvis du er, som de fleste, så henvender du dig kun til en advokat, hvis det er virkelig alvorligt eller du skal være 100% sikker på, ikke at komme i klemme rent juridisk. For advokater og advokatfirmaer i City har tit urimeligt høje priser!
Eller sådan var det før i tiden, hvor et advokatfirma var fyldt med sekretærer, fuldmægtige og andet personale. I dag ordner advokaten alene hovedparten af arbejdet på sin bærbare og det har givet billigere priser på advokattilbud.
Konkurrencen mellem advokaterne er også blevet meget større, idet internettet har gjort det hurtigere at finde, indgå aftale og kommunikere med de bedste advokatfirmaer, uanset hvor i landet vedkommende arbejder.

Indsend din advokatopgave allerede i dag

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle advokater håndterer dagligt.
  • AB 92
  • Bank og finansiering
  • Certeparti
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Ejendomme

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 1750 City
Aagaard Lund ApS
Flæsketorvet 68
1711 København V
CVR: 35416722
Hjemmeside
Lingpat
Letlandsgade 3
1723 København V
CVR: 19464830
Hjemmeside
Rocket Advisory Advokatanpartsselskab
Flæsketorvet 68
1711 København V
CVR: 37957542
Hjemmeside