Advokat Brande

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Brande
  • Udfyld skemaet online på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - få dem gratis her

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Juridisk hjælp i Brande? Få gratis 3 advokat tilbud

1. juli 2018. Søger du en seriøs advokat i Brande? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til 3 godkendte tilbud fra pålidelige advokatkontorer i Brande, som meget gerne vil udføre din advokatopgave.
Det eneste du skal er at udfylde online skemaet på mindre end tre minutter og beskrive, hvilken type sag du ønsker juridisk bistand til. I løbet af 36 timer, tilsendes du stærke tilbud fra 3 effektive advokater i Brande. Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte.
Vores ydelse er gratis og uforpligtende - hurtigere bliver det næppe. Advokaterne konkurrerer om din opgave og dermed får du det bedste sammenligningsgrundlag og de bedste tilbud. Du kan på denne måde spare op til 25 procent på advokat regningen.

Erstatning for tabt arbejdsfortjeneste

De nærmere regler om erstatning for tabt arbejdsfortjeneste findes i erstatningsansvarslovens § 2. Tabt arbejdsfortjeneste ydes, indtil skadelidte kan genoptage arbejdet eller indtil det er muligt midlertidigt eller endeligt at vurdere skadelidtes tab af erhvervsevne.
At skadelidte kan genoptage arbejdet, betyder at pågældende i det væsentlige er i stand til igen at varetage et job. Det er ikke en betingelse, at skadelidte fuldt ud kan vende tilbage til sit tidligere erhverv. Det er ikke nok, at skadelidte i meget begrænset omfang er vendt tilbage til sit arbejde.
Hvis skadelidte er lønmodtager, baseres erstatningen normalt på en erklæring fra arbejdsgiveren om, hvad pågældende ville have tjent, hvis skaden ikke var sket. Var skadelidte arbejdsløs, da skaden skete, vurderes, om det var påregneligt, at han ville have fået arbejde i sygeperioden efter skaden.

Erstatning for varige men

Såfremt en skade medfører varige følger udbetales jf erstatningsansvarsloven:
  • godtgørelse for varigt men, og
  • erstatning for tab eller forringelse af erhvervsevnen

Derudover indeholder ersratningsansvarsloven i §§ 12-14 A erstatning for:
  • tab af forsørger og
  • overgangsbeløb

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7330 Brande

KJL Holding
Møllevej 14
7323 Give
CVR: 30733533
Hjemmeside
Advokat Johnny Norup
Agerbølparken 23
7323 Give
CVR: 79454818
Hjemmeside