Advokat i Bramming

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Bramming
  • Udfyld onlineformularen på mindre 5 minutter
  • Spar 15 pct på en autoriseret advokat

Få 3 Advokat tilbud

Kontrollér advokatfirmaernes referencer online

22. november 2017. Har du brug for en advokat til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette advokat i Bramming til din advokatopgave ved at sætte den i udbud.
Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra 3advokattilbud.dk´s gruppe af partnere i eller i nærheden af Bramming. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Det er også klogt at kontrollere advokatfirmaernes referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider kun viser de positive referencer mens de ofte glemmer de dårlige.

Hvad er Skærpet ansvar (professionsansvar)?

I situationen, hvor skadevolderen handler inden for særlige fagområder, opstilles bonus pater med de krav, og standarder, der er sædvanlige inden for branchen.
Der gælder en almindelig grundsætning om, at der kræves større omhyggelighed og agtpågivenhed, når man beskæftiger sig indenfor sit fag.
Således har pædagoger, lærere og andre, der tager sig af særlige persongrupper, et skærpet ansvar i forhold til at vejlede og holde disse personer under opsyn.
Ligeledes gælder det, at for eksempel en professionel tømrer, murer og skorstensfejer har et særligt ansvar for det arbejde, der udføres.
Det skal således foregå efter sædvanlig fremgangsmåde og standarder inden for faget, samt med den omhyggelighed, som arbejdets natur kræver. For disse grupper er det ikke usædvanligt, at domstolene statuerer ansvar, selvom de sædvanlige branchestandarder er fulgt.

Den nemme vej til at spare penge på en advokat

Her er et lille udvalg af de mange emner, hvor det kan være en god idé at hyre en advokat:
  • Etablering af virksomhed
  • Forældrekøb
  • Kreditvurdering
  • Privatformueret
  • Skilsmisse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6740 Bramming
Advokatfirmaet Mazanti
Storegade 12
6780 Skærbæk
CVR: 10059305
Hjemmeside
Advokat Arne Paabøl Andersen
Kongensgade 44
6700 Esbjerg
CVR: 33266251
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kjeld Klastrup
Ahornvænget 5
6710 Esbjerg V
CVR: 14252444
Hjemmeside