Advokat i Brøndby strand

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Brøndby strand
  • Udfyld onlineskemaet på kun 5 minutter
  • Spar 35 % på en erfaren advokat

Få 3 tilbud

3 hurtige advokattilbud i Brøndby Strand på bare 44 timer

3. august 2017. Beskriv din advokatopgave og dine forventninger til advokaten i onlineskemaet på mindre end 6 minutter. 3advokattilbud.dk finder herefter 3 relevante og billige advokater i Brøndby Strand, hvis kompetencer lever op til dine specifikke ønsker og behov.
I løbet af nogle få dage tager de tre udvalgte advokatkontorer kontakt til dig med deres respektive advokattilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag på baggrund af dine præferencer og de informationer, advokaterne har fremsendt.
Du vælger selv det tilbud, hvor prisen og beskrivelsen passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med det pågældende advokatkontor. Denne service er gratis og uforpligtende, og du er derfor ikke tvunget til at skulle acceptere de fremsendte tilbud. Spar 24% på en advokat i Brøndby Strand. Opret din advokatopgave nu!

Benyt vores service og find en billig advokat i Brøndby

En del advokater har specialiseret sig i et specifikt emne og kaldes derfor f.ex. bistandsadvokat, konfliktadvokat, miljøadvokat eller forsvarsadvokat. Derfor kan de ofte sælge en billigere service, fordi de udelukkende beskæftiger sig med ét emne.
Samtidig får du også en meget højere kvalitet, fordi de i Brøndby kan få de dygtigste eksperter inden for netop det emne, de har specialiseret sig i. Vi har adskillige både selvstændige advokater og advokatfirmaer i vores it-system, der dækker en lang række forskellige specialeområder.
I dag ordner advokaten hovedparten af arbejdet alene på sin pc, hvilket har ført til lavere priser generelt. Konkurrencen inden for advokatområdet er endvidere steget, idet internettet har gjort det nemmere og hurtigere at finde og indgå aftale med de billigste lokale advokater.

Vi matcher din opgave med advokatfirmaerne

Liste med et udvalg af områder, hvor det ofte vil være en god ide, at få hjælp fra en advokat.
  • Advokatforbehold
  • Udformning af advarsler
  • Virksomhedsetablering
  • Ægteskab
  • Økonomi

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2660 Brøndby strand
Bendt Vangshardt
Gammel Køge Landevej 314
2650 Hvidovre
CVR: 74093914
Hjemmeside
Collectia A/S
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
CVR: 20015381
Hjemmeside
Advokat Lene Østerberg
Rødovre Centrum 205
2610 Rødovre
CVR: 28625766
Hjemmeside