Advokat Borup

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Borup
  • Udfyld formularen på under 10 minutter
  • Billig advokat - Vi leverer 3 gratis tilbud

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 gratis velegnede advokat tilbud i Borup

25. juli 2018. Det kan virke temmelig overvældende, når man som efterladt familie skal forholde sig til, hvordan man skal fordele dødsboet samtidig med, at man står i følelsernes vold. Derudover har de fleste mennesker en begrænset indsigt og erfaring med, hvordan et dødsbo behandles.
3advokattilbud.dk´s mission bygger på et ønske om at gøre markedet for juridiske ydelser gennemskueligt for alle. Dette gør vi gennem en række initiativer, som har til formål at stille dig i den bedst mulige position, når du skal finde en advokat i Borup, der kan bistå med hjælp til behandling af et dødsbo.
Vores service udmønter sig konkret i, at vi leverer dig tre sammenlignelige tilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de tre tilbud i løbet af kun 48 timer og vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Få hjælp fra en advokat til samvær

Har du problemer med samvær, kan du få hjælp hos en advokat. Hvis to forældre ikke bor samme sted, har alle børn ret til samvær med den forælder, de ikke bor hos, medmindre det ikke er godt for dem. Det er bedst for børn, hvis deres forældre kan blive enige men det er ofte ikke muligt.
Kan forældrene ikke blive enige om samværet, kan Statsforvaltningen fastsætte, hvordan samværet skal foregå. Der er ikke faste regler for samvær. Det afhænger af det enkelte barn og den enkelte forælder. Statsforvaltningen indkalder begge forældre til møde for at høre forældrenes holdning.
Herefter bliver barnet indkaldt til en samtale hos Statsforvaltningen, hvis det har nået skolealderen. Er barnet lille, vil Statsforvaltningen forsøge at få en udtalelse fra barnets institution for at høre, om barnet dér har nogle reaktioner, som fortæller noget om, hvad barnet ønsker.

Beskriv din advokatopgave og få nogle stærke tilbud

Her er en liste med nogle få af de mange emner som en advokat arbejder med hver dag:
  • Kollisioner og bjærgninger
  • Markedsføringsret
  • Offentlig retlige forhold
  • Rådgivning til handicappede
  • Salg af virksomhed

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4140 Borup

Integreret Kompetanceudvikling og Advokatvirksomhed
Stenholmsvej 3
4171 Glumsø
CVR: 19943690
Hjemmeside
Erhvervsjurisk KPS
Alstedvej 81
4173 Fjenneslev
CVR: 32434991
Hjemmeside
Advokat Martin Vangkilde Hansen
Alleen 11 A
4180 Sorø
CVR: 85223313
Hjemmeside