Advokat i Birkerød

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Birkerød
  • Udfyld formularen online på mindre 2 minutter
  • Spar 20 % på en potentiel advokat

Få 3 tilbud

Der er mange spørgsmål ved valg af en advokat

3. august 2017. Hvis du er som de fleste mennesker, kan det at finde en pålidelig advokat til en fornuftig pris virke som en helt uoverskuelig opgave. Årsagen er, at de færreste mennesker heldigvis ikke ret ofte har brug for en advokat, og derfor har begrænset erfaring og indsigt.
Hvor begynder man? Hvad har man i virkeligheden brug for? Hvad koster en advokat? Spørgsmålene er mange i dette gamle traditionsbundne erhverv, der længe har nydt godt af uigennemskueligheden på markedet på bekostning af forbrugerne.
3advokattilbud.dk ønsker at gøre markedet for advokatydelser gennemskueligt og tilgængeligt for både privat- og erhvervskunder. Vores tjeneste tilbyder, at vi skaffer dig 3 sammenlignelige tilbud, som matcher dine personlige præferencer, så du opnår det bedst mulige position, når du skal finde en advokat.

Profesionel virksomhedsrådgivning

Hvis det begynder at gå dårligt for din virksomhed, er det vigtigt at sørge for, at du har de rigtige rådgivere. Det skal være nogen, der lægger kortene på bordet og siger tingene, som de er. Det er vigtigt at få at vide, hvis ens forretning er i en situation, hvor det eneste rigtige er at lukke med det samme.
På den måde kan man måske undgår at pådrage sig et personligt ansvar. Samtidig er det også vigtigt at få hjælp til at forsøge at redde virksomheden, hvis det er muligt. Forretningsforbindelser bryder sig ikke om, at man åbner og lukker virksomheden for tit.
En erhvervsadvokat rådgiver virksomheder i økonomiske vanskeligheder via sin store viden om regler om konkurs, betalingsstandsning, tvangs- og frivillig akkord osv. Han gør dig i særlig grad opmærksom på, hvordan du ikke skal disponere.

Genvejen til den bedste advokat

Her er en række eksempler på, hvad en advokat kan hjælpe med i forbindelse med en skilsmisse:
  • Ansøgning om separation
  • Forligsforhandlinger med modpartens advokat
  • Bistand og repræsentation i en evt. retssag
  • Deltagelse i møder i statsforvaltningen
  • Aftaler om forældremyndighed og samvær
  • Udarbejdelse af bodelingsaftale/overenskomst

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3460 Birkerød
AB Advokater ApS
Birkerød Kongevej 98 A
3460 Birkerød
CVR: 28504837
Hjemmeside
Adv.Fa. J.Heller & M. Jacobsen
Hovedgaden 49
3460 Birkerød
CVR: 30055373
Hjemmeside
Advokat Johan Schwarz-Nielsen
Biskop Svanes Vej 5
3460 Birkerød
CVR: 19289486
Hjemmeside