Advokat Ballerup

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Ballerup
  • Udfyld formularen online på bare 9 minutter
  • Billig advokat - Undgå at betale for meget

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Ballerup advokat ➡ Indhent 3 gratis tilbud i dag

15. juni 2018. Her får du - gratis og uforpligtende - 3 tilbud fra kvalitetssikrede advokater i Ballerup. Du beskriver blot din advokatopgave i online formularen på mindre end 5 minutter. Herefter modtager du 3 gode tilbud fra advokater i Ballerup og omegn, som gerne vil løse din advokat sag.
Du får som sagt tilbud fra 3 erfarne advokater, normalt i løbet af 24 timer - dog noget længere hen over weekender og helligdage (advokater har også brug for at holde fri). Vore netværk af certificerede advokater har bred erfaring på alle område og udfører som regel arbejdet hurtigere og sikrere end advokater uden denne erfaring.
3advokattilbud.dk skal ikke have procenter af din opgave - vi er kun formidlere af opgaven. Det er således 100 procent gratis for dig at indhente konkurrencedyglige advokat tilbud her på 3advokattilbud.dk. Få dine tre tilbud nu.

Få skrevet et testamente og spar op til 20%

Byggesager kan sjældent løses udelukkende ud fra en juridisk tilgang. Bistand og rådgivning inden for byggeriet kræver derfor, at advokaten evner at arbejde på tværs af faggrænser. Vores netværk af tilknyttede advokater rådgiver og håndterer alle faser af et byggeri.
Advokaterne hjælper med undersøgelser af og forhandlinger om køb eller salg af grunde til byggeprojekter og hjælper ligeledes ved udstykning og klargøring til byggemodning og bebyggelse. De har kompetencer i forhold til plan- og miljøretlige regulering.
Selvom byggeri er en niche inden for advokatrådgivning, samarbejder vi med adskillige advokatkontorer i Ballerup-området, der er specialister på netop dette felt. Indsend din byggerådgivningsopgave til os og lad os finde de bedste advokater.

Juridisk assistance i Ballerup kommune

Du kan få juridisk assistance overalt i Ballerup kommune:
  • Pederstrup
  • Harrestrup
  • Lautrup
  • Aagerup
  • Baltorp

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2750 Ballerup

Jürgen Erler-Rohde & Partner
Grantofteparken 50
2750 Ballerup
CVR: 34098409
Hjemmeside
Boligadvokat24
Borupvang 3
2750 Ballerup
CVR: 34833664
Hjemmeside
Advokat Annette Schepler
Bydammen 8
2750 Ballerup
CVR: 36077824
Hjemmeside