Advokat i Assens

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Assens
  • Udfyld formularen på bare 2 minutter
  • Billig advokat - Spar tid - brug os nu

Få 3 Advokat tilbudFå nemt 3 gratis tilbud fra advokat firmaer i Assens

21. december 2017. Behøver du hjælp til et dødsbo, ejendomsadministration, inkasso eller en erstatningssag. Uanset typen af din sag, kan du her på 3advokattilbud.dk - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra advokater i Assens.
Indtast din advokat opgave i onlineformularen. på under 4 minutter og beskriv, hvad det er du har behov for at få tilbud på. Skriv så vidt muligt detaljeret så advokatfirmaerne får det bedste udgangspunkt til, om de vælger at byde på din opgave.
Det er bøvlet at finde en lokal advokat selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug dette site i stedet? Brug den enkle løsning og få tre aktuelle tilbud nu! Det er nemt at spare penge på vores gratis advokat service.

Arbejdsgiveransvar

Domstolene har pålagt arbejdsgiveren ansvar for den ansattes svinkeærinder. Svinkeærinder er en kortvarig afstikker til f.eks. en forretning for at foretage et privat køb, som arbejdstageren foretager, mens han er på arbejde. Sker der skade på tredjemand er denne derfor også dækket af arbejdsgivers ansvar.
Solidarisk hæftelse: Når den ansatte har handlet culpøst, er han også selv ansvarlig, således at arbejdsgiver og arbejdstager hæfter solidarisk. Dog er der opstillet nogle retningslinjer i erstatningsansvarslovens § 23:
Hvis du selv ønsker at lede efter en advokat i Assens, anbefaler vi dig, at du spørger efter eventuelle referencer. Det kan nemlig være med til at give et rigtigt godt billede af, hvordan advokaten har klaret sig i tidligere sager.

Spar op til 20% på en erfaren advokat

Liste med eksempler på emner som advokatkontorer i Assens varetager:
  • Arbejdsgiverens ledelsesret
  • Boligkøb
  • Finansering
  • Konkurrenceklausuler
  • Søret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5610 Assens
Advokatfirmaet Jens Bang
Strandgade 19​
5610 Assens
CVR: 61304010
Hjemmeside
Advokat John Koppel
Store Kirkestræde 7
5610 Assens
CVR: 35915818
Hjemmeside
Jurist Jesper Olesen
Willemoesgade 15 B
5610 Assens
CVR: 32604129
Hjemmeside