Advokat i Allerød

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Allerød
  • Udfyld webformularen på under 10 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign tilbud online

Få 3 Advokat tilbudFå 3 gratis tilbud fra advokater i Allerød på 48 timer

21. december 2017. Du modtager besked på mail eller telefon hver gang en advokat i Allerød ønsker at give dig et tilbud. Advokaten modtager ligeledes dine kontaktinformationer, således at I kan lave den endelige aftale i fællesskab og blive indbyrdes enige om en pris.
Det er 100% gratis at benytte 3advokattilbud.dk. Uanset om du vælger at gøre brug af et tilbud eller ej, modtager du ikke nogen regning fra os. Vælger du at benytte et tilbud, foregår betalingen efterfølgende mellem dig og advokaten. Den juridiske aftale indgås altså direkte mellem dig og den pågældende advokat. 3advokattilbud.dk formidler blot kontakten.
Du er på ingen måde forpligtet til at benytte et af de modtagne tilbud. Denne service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Nemmere bliver det ikke så udfyld kontaktformularen allerede i dag!

Skilsmissesæreje og ægtepagter

Det er efterhånden blevet normalt, at have en ægtepagt om skilsmissesæreje. Mange flere danskere burde dog overveje at få en ægtepagt med den form for særeje. Den svarer nemlig langt bedre til det faktum, at over 40% af alle ægteskaber ender med skilsmisse.
For de gifte par, som lever sammen til de dør, vil den længstlevende arvemæssigt være stillet bedre end ellers, såfremt de opretter en ægtepagt med denne særlige form for særeje. Det gælder i særlig høj grad, hvis der også er særbørn.
De seneste ændringer i reglerne om pensionsordninger fra 2007, bør give mange mennesker anledning til at oprette en ægtepagt. Det bør gøres,, hvis de ikke synes det er rimeligt, at hver part beholder sin egen pensionsordning ved en skilsmisse. Det er der rigtig mange, der ikke har fået gjort endnu.

Find den bedste advokat til opgaven

Der findes advokatbistand i hele Allerød kommune:
  • Blovstrød
  • Lillerød
  • Lynge
  • Vassingerød
  • Høvelte

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3450 Allerød
Advokatanpartsselskab Brix & Burmeister
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 37752703
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Schmeltz Pedersen
Tunet 39
3450 Allerød
CVR: 32451861
Hjemmeside
Advokatfirma Kim Schoop
Frederiksborgvej 54
3450 Allerød
CVR: 88798813
Hjemmeside