Advokat Aarhus

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Aarhus
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Billig advokat - Gratis tilbud - få dem her

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Indhent 3 gratis tilbud fra advokat kontorer i Århus

15. juni 2018. Der er mange spørgsmål, der suser rundt i hovedet på en, når man står i en situation og har brug for en advokat i Århus. Hvad koster det? Hvor lang tid tager det? Hvor mange møder skal jeg til? Hvad er chancen for, at jeg vinder sagen? Hvordan undgår jeg at blive snydt?
Vores omfattende netværk af kompetente advokater i Århus står klar til at svare på alle disse spørgsmål. Opret din advokatopgave i skemaet på under 5 minutter og send den ind til os på 3advokattilbud.dk. Så udvælger vi de 3 bedst egnede advokatkontorer i Århus til netop din sag.
Disse 3 advokatkontorer får udleveret dine kontaktoplysninger således at de selv kan kontakte dig med henblik på det videre forløb. Din opgave er herefter udelukkende en sag mellem dig og det advokat kontor, du vælger skal løse din sag.

Erstatning for helbredelsesudgifter

Der ydes erstatning for helbredelsesudgifter jf. erstatningsansvarslovens § 1. Der skal være tale om rimelige og nødvendige foranstaltninger, som har til formål, at skadelidte bliver helbredt.
De udgifter, der kan være tale om, er udgifter til hospitalsophold, der ikke betales via den offentlige sygesikring, læge og tandlægeudgifter, rimelige udgifter til medicin og til nødvendigt rekreationsophold samt udgifter til fysioterapi og kiropraktor.
Hospitalsophold kan ikke kræves betalt af skadevolder, hvis behandlingen kunne være opnået gratis på et offentligt hospital. Derudover kan udgifter til transportomkostninger til og fra hospital, andet behandlingssted samt hjemrejse kræves godtgjort.

Vi sender din opgave i udbud

Liste med eksempler på sagstyper som advokater i Århus kommune varetager:
  • Andelsbolig
  • Dødsbobehandling
  • Fast ejendom
  • Komplekse kontrakter
  • Opsigelse og bortvisning

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8000 Aarhus

Advokat Troels Pedersen
Store Torv 10
8000 Århus C
CVR: 32753698
Hjemmeside
Marselis Advokater
Marselisborg Havnevej 36
8000 Aarhus C
CVR: 19059405
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jan Schneider
Store Torv 10
8000 Århus C
CVR: 35559248
Hjemmeside