Advokat i Aarhus

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Aarhus
  • Udfyld skemaet på under 3 minutter
  • Spar 15 % på en certificeret advokat

Få 3 tilbud

Hvordan undgår jeg at blive snydt?

3. august 2017. Der er mange spørgsmål, der suser rundt i hovedet på en, når man står i en situation og har brug for en advokat. Hvad koster det? Hvor lang tid tager det? Hvor mange møder skal jeg til? Hvad er chancen for, at jeg vinder sagen? Hvordan undgår jeg at blive snydt?
Vores omfattende netværk af kompetente advokater i Århus står klar til at svare på alle disse spørgsmål. Opret din advokatopgave i skemaet på under 5 minutter og send den ind til os på 3advokattilbud.dk. Så udvælger vi de 3 bedst egnede advokatkontorer i Århus til netop din sag.
Disse 3 advokatkontorer får udleveret dine kontaktoplysninger således at de selv kan kontakte dig med henblik på det videre forløb. Din opgave er herefter udelukkende en sag mellem dig og det advokatkontor, du vælger skal løse din sag.

Erstatning for helbredelsesudgifter

Der ydes erstatning for helbredelsesudgifter jf. erstatningsansvarslovens § 1. Der skal være tale om rimelige og nødvendige foranstaltninger, som har til formål, at skadelidte bliver helbredt.
De udgifter, der kan være tale om, er udgifter til hospitalsophold, der ikke betales via den offentlige sygesikring, læge og tandlægeudgifter, rimelige udgifter til medicin og til nødvendigt rekreationsophold samt udgifter til fysioterapi og kiropraktor.
Hospitalsophold kan ikke kræves betalt af skadevolder, hvis behandlingen kunne være opnået gratis på et offentligt hospital. Derudover kan udgifter til transportomkostninger til og fra hospital, andet behandlingssted samt hjemrejse kræves godtgjort.

Vi sender din opgave i udbud

Liste med eksempler på sagstyper som advokater i Århus kommune varetager:
  • Andelsbolig
  • Dødsbobehandling
  • Fast ejendom
  • Komplekse kontrakter
  • Opsigelse og bortvisning

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 8000 Aarhus
Trøstrup / Moldt advokater I/S
Europaplads 2 7
8000 Aarhus C
CVR: 32421865
Hjemmeside
Delacour Advokatfirma
Åboulevarden 13
8000 Aarhus C
CVR: 88183118
Hjemmeside
Hulgaard Advokater P/S
Åboulevarden 49
8000 Aarhus C
CVR: 33375085
Hjemmeside