Advokat i Aabenraa

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Aabenraa
  • Udfyld online formularen på under 3 minutter
  • Spar 35 % på en lokal advokat

Få 3 tilbud

Advokater bør ikke sammenlignes udelukkende på prisen

3. august 2017. Vi formidler - helt gratis og omkostningsfrit for dig - kontakt til advokatkontorer i Aabenraa. Det er nemt, for du skal bare bruge 5-8 minutter på at beskrive din advokatsag i webformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap.
Tre interesserede advokatfirmaer sender dig, indenfor ca. 38 timer, tre bud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede advokatfirmaer alle har lang erfaring indenfor advokatfaget og udfører advokatarbejdet korrekt. Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100 procent gratis at bruge.
Du kan få tilbud på alle typer at advokatopgaver for eksempel skilsmisse, dødsbo, inkasso, nabostridigheder, uoverensstemmelser med kommunen osv. Vores tilknyttede advokatfirmaer har specialister til enhver opgave overalt på Aabenraa egnen.

Forsørgertabserstatning

Forsørgertabserstatningen er en standardiseret erstatning og ydes uden hensyn til den efterlevendes indtægter før og efter skaden, omfanget af sociale ydelser, arv, forsikringer, formueforhold og efterlevendes alder.
Forsørgertabserstatning til ægtefælle eller samlever udgør 30% af den erstatning, afdøde antages at ville have opnået i erhvervsevnetabserstatning. Erstatningen udgør dog mindst 932.000 kroner. Var den afdøde fyldt 30 år, nedsættes erstatningen efter samme regler som ved beregningen af erhvervsevnetab.
Der er ligestilling mellem personer, der har indgået ægteskab og personer, der lever i et faktisk samlivsforhold. Hvis ægtefællerne var skilt eller separeret på skadetidspunktet, kan der ikke ydes forsørgertabserstatning efter § 13.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

En del advokater vælger at fokusere på enkelte områder og kan dermed bliver specialister indenfor for eksempel:
  • Arveforhold
  • Byggesager
  • Formueforvaltning
  • Investigations
  • Seriesalg

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 6200 Aabenraa
Lüth Advokatfirma
Farverhus 238
6200 Aabenraa
CVR: 32509207
Hjemmeside
Advokatgården v/Erik Steen Boe
Ramsherred 7
6200 Aabenraa
CVR: 20520175
Hjemmeside
Jesper Baungaard Advokatanpartsselskab
Lindbjergparken 70
6200 Aabenraa
CVR: 29151482
Hjemmeside