Advokat Aabenraa

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Aabenraa
  • Udfyld formularen online på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Få gratis tilbud fra lokale firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Indsend din advokat opgave og få 3 tilbud i Aabenra

10. juli 2018. Vi formidler - helt gratis og omkostningsfrit for dig - kontakt til advokatkontorer i Aabenraa. Det er nemt, for du skal bare bruge 5-8 minutter på at beskrive din advokatsag i webformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap.
Tre interesserede advokatfirmaer sender dig, indenfor ca. 38 timer, tre bud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede advokatfirmaer alle har lang erfaring indenfor advokat faget og udfører advokatarbejdet korrekt. Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100 procent gratis at bruge.
Du kan få tilbud på alle typer at advokat opgaver for eksempel skilsmisse, dødsbo, inkasso, nabostridigheder, uoverensstemmelser med kommunen osv. Vores tilknyttede advokatfirmaer har specialister til enhver opgave overalt på Aabenraa egnen.

Forsørgertabserstatning

Forsørgertabserstatningen er en standardiseret erstatning og ydes uden hensyn til den efterlevendes indtægter før og efter skaden, omfanget af sociale ydelser, arv, forsikringer, formueforhold og efterlevendes alder.
Forsørgertabserstatning til ægtefælle eller samlever udgør 30% af den erstatning, afdøde antages at ville have opnået i erhvervsevnetabserstatning. Erstatningen udgør dog mindst 932.000 kroner. Var den afdøde fyldt 30 år, nedsættes erstatningen efter samme regler som ved beregningen af erhvervsevnetab.
Der er ligestilling mellem personer, der har indgået ægteskab og personer, der lever i et faktisk samlivsforhold. Hvis ægtefællerne var skilt eller separeret på skadetidspunktet, kan der ikke ydes forsørgertabserstatning efter § 13.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

En del advokater vælger at fokusere på enkelte områder og kan dermed bliver specialister indenfor for eksempel:
  • Arveforhold
  • Byggesager
  • Formueforvaltning
  • Investigations
  • Seriesalg

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6200 Aabenraa

Compass Advokatfirma
Kystvej 22
6200 Aabenraa
CVR: 31480558
Hjemmeside
Peter Dahl Advokat Anpartselskab
H P Hanssens Gade 42
6200 Aabenraa
CVR: 16887706
Hjemmeside
Lüth Advokatfirma
Farverhus 238
6200 Aabenraa
CVR: 32509207
Hjemmeside