Advokat Aabenraa

  • Få 3 velegnede tilbud fra advokater i Aabenraa
  • Udfyld formularen på under 2 minutter
  • Billig advokat - Få løst din opgave i dag

Få 3 Advokat Aabenraa tilbud
Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i postnummer 6200

Smedegade
Sandved
Stenpolde
Solvænget
Årupgade
Stenagervej
Søndergade
Tinglevvej
Slotsgyden
Stolligvej
Storegade
Søglimt
Snedkerhaven
Søndervej
Tværgade
Søndertorv
Tøndervej
Skovgårdsvej
Wais
Søgård Hovvej

Indsend din advokat opgave og få 3 tilbud i Aabenra

Vi formidler - helt gratis og omkostningsfrit for dig - kontakt til advokatkontorer i Aabenraa. Det er nemt, for du skal bare bruge 5-8 minutter på at beskrive din advokatsag i webformularen som du finder bag den grønne knap. Tre advokatfirmaer sender dig, indenfor ca. 38 timer, tre bud på opgaven.
Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse i dit helt eget tempo. Du kan få tilbud på alle typer at advokat opgaver for eksempel skilsmisse, inkasso, uoverensstemmelser med kommunen osv. Vores tilknyttede advokatfirmaer har specialister til enhver opgave overalt på Aabenraa egnen.
Det er gjort gældende, at den hidtidige retstilstand ikke altid giver et resultat, der kan anses for rimeligt i de tilfælde, hvor anskaffelse af aktiver delvist er sket for særejemidler delvis for fællesejemidler. Løsningen er en enten-eller løsning, hvor aktivet enten fuldt ud er blevet særeje.

Forsørgertabserstatning

Forsørgertabserstatningen er en standardiseret erstatning og ydes uden hensyn til den efterlevendes indtægter før og efter skaden, omfanget af sociale ydelser, arv, forsikringer, formueforhold og efterlevendes alder.
Forsørgertabserstatning til ægtefælle eller samlever udgør 30% af den erstatning, afdøde antages at ville have opnået i erhvervsevnetabserstatning. Erstatningen udgør dog mindst 932.000 kroner. Var den afdøde fyldt 30 år, nedsættes erstatningen efter samme regler som ved beregningen af erhvervsevnetab.
Der er ligestilling mellem personer, der har indgået ægteskab og personer, der lever i et faktisk samlivsforhold. Hvis ægtefællerne var skilt eller separeret på skadetidspunktet, kan der ikke ydes forsørgertabserstatning efter § 13.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

En del advokater vælger at fokusere på enkelte områder og kan dermed bliver specialister indenfor for eksempel:
  • Arveforhold
  • Byggesager
  • Formueforvaltning
  • Investigations
  • Seriesalg

Få 3 Advokat Aabenraa tilbud


Eksempel på Aabenraa advokat

Fischer Advokatfirma ApS
Madevej 11
6200 Aabenraa
CVR: 32341004
Hjemmeside
Lüth Advokatfirma
Farverhus 238
6200 Aabenraa
CVR: 32509207
Hjemmeside
Advokatfirmaet Fink
Klinkbjerg 1
6200 Aabenraa
CVR: 31736528
Hjemmeside