Advokat i Østerbro

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Østerbro
  • Udfyld online skemaet på kun 5 minutter
  • Spar 20 procent på en grundig advokat

Få 3 Advokat tilbud

Få skarpe tilbud fra effektive advokater på Østerbro

23. november 2017. Hvis du skal bruge en dygtig og billig advokat på Østerbro, er det Billig-gartner.dk, du skal bruge. Vi tilbyder at finde de bedste advokatfirmaer på Østerbro til netop din opgave. Vores partnere arbejder med sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.
Før vores tilknyttede advokater på Østerbro begynder på en sag, ydes der en grundig rådgivning om forløb, pris, afgifter, erstatning, retssag, afslutning osv. Sammen bliver I enige om den bedste løsning på netop din advokatsag.
Advokatkontorer på Østerbro tilbyder et bredt spektrum af advokatsager og kan klare næsten alt. Ud over at vejlede om din sag, kan de sikre at du får det resultat du ønsker. At levere et professionelt stykke arbejde, kræver at man er opdateret med den nyeste viden inden for feltet.

Find en både billig og god advokat på Østerbro

Mange advokater har koncentreret sig om et enkelt emne og er derfor fx bistandsadvokat, virksomhedsadvokat, familieadvokat eller forsvarsadvokat. Andre advokater har specialiseret sig i emner som f.ex. erstatning, inkasso eller testamente. Derfor kan de tit sælge en billigere service, fordi de ikke udfører andet.
Derudover får du også et bedre udført stykke arbejde, fordi du på Østerbro kan få de bedste eksperter inden for netop det område, de er specialiseret i. Vi har mange effektive selvstændige advokater og advokatfællesskaber i vores netværk og de dækker mange forskellige emner.
Husk også, at såfremt der mod forventning skulle opstå nogle ekstra uforudsete omkostninger, er advokaten ifølge Advokatrådets advokatetiske kodeks tvunget til at informere dig om denne risiko på forhånd.

Advokatarbejde - spar op til 25%

Oversigt med eksempler på områder som erfarne advokater arbejder med.
  • Kapitalmarked
  • Landbrug
  • M&A
  • Naboret
  • Offentlig ret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2100 Østerbro
Nielsen & Thomsen Advokater
Østbanegade 55
2100 København Ø
CVR: 10414296
Hjemmeside
Advokat Lene Rytter
Nordborggade 3
2100 København Ø
CVR: 31146658
Hjemmeside
Bech-Bruun Advokatfirma
Langelinie Allé 35
2100 København Ø
CVR: 25089944
Hjemmeside