Advokat Østerbro

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Østerbro
  • Udfyld skemaet online på kun 7 minutter
  • Billig advokat - Udfyld skemaet og modtag uforpligtende tilbud

Få 3 Advokat Østerbro tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 advokattilbud på Østerbro advokat

Hvis du skal bruge en dygtig og billig advokat på Østerbro, er det internettjenesten 3advokattilbud.dk, du skal bruge. Vi tilbyder at finde de bedste advokatfirmaer på Østerbro til netop din opgave. Vores partnere arbejder med sans for detaljen og en grundig planlægning af arbejdet fra start til slut.
En gaveyder eller en arvelader kan træffe bestemmelse om båndlæggelse af kapitalen. Båndlæggelse af arv kan ske ved testamente. For så vidt angår tvangsarv kan båndlæggelse dog kun ske for tiden indtil arvingen fylder 25 år. Båndlæggelse af en gave må ske på det tidspunkt, hvor gaven ydes.
Af bevishensyn vil det normalt være nødvendigt, at bestemmelsen er indeholdt i et gavebrev. Båndlagte gaver er fælleseje. Gaveyderen kan dog tillige i forbindelse med gaveydelsen have truffet bestemmelse om, at gaven skal være særeje. Andet kan dog følge af den testamentariske bestemmelse.

Find en både billig og god advokat på Østerbro

Mange advokater har koncentreret sig om et enkelt emne og er derfor fx bistandsadvokat, virksomhedsadvokat, familieadvokat eller forsvarsadvokat. Andre advokater har specialiseret sig i emner som f.ex. erstatning, inkasso eller testamente. Derfor kan de tit sælge en billigere service, fordi de ikke udfører andet.
Derudover får du også et bedre udført stykke arbejde, fordi du på Østerbro kan få de bedste eksperter inden for netop det område, de er specialiseret i. Vi har mange effektive selvstændige advokater og advokatfællesskaber i vores netværk og de dækker mange forskellige emner.
Husk også, at såfremt der mod forventning skulle opstå nogle ekstra uforudsete omkostninger, er advokaten ifølge Advokatrådets advokatetiske kodeks tvunget til at informere dig om denne risiko på forhånd.

Advokatarbejde - spar op til 25%

Oversigt med eksempler på områder som erfarne advokater arbejder med.
  • Kapitalmarked
  • Landbrug
  • M&A
  • Naboret
  • Offentlig ret

Få 3 Advokat Østerbro tilbud


Eksempler på advokat i 2100 Østerbro

Advokat Jørgen Lindeberg
Vestagervej 3
2100 København Ø
CVR: 74157513
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jan Joensen
Vestagervej 3
2100 København Ø
CVR: 13960186
Hjemmeside
Valdal Advokatfirma
Øster Allé 33
2100 København Ø
CVR: 10101247
Hjemmeside