Advokat Ølstykke

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Ølstykke
  • Udfyld formularen på ca otte min.
  • Billig advokat - Det er gratis at benytte vores service

Få 3 Advokat Ølstykke tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Ølstykke

Dannebrogsvej
Ladbyvej
Rugvænget
Harmonivej
Egernvej
Dildalvej
Jadevej
Duevej
Egevej
Balders Plads
Hampelandhave
Resedavej
Hjortevej
Felevej
Ahornvej
Fyrrevej
Egtvedvej
Fyrkatvej
Kirkepladsen
Hejrevej

Få gratis 3 gode advokat tilbud i Ølstykke

3advokattilbud.dk tilbyder ikke gratis advokatrådgivning. Vi tilbyder, at du gratis kan få 3 tilbud på din advokat opgave fra advokatfirmaer, der gerne vil hjælpe dig med din sag (mod betaling). Gratis advokatrådgivning tilbydes i de fleste kommuner i landet - også i Ølstykke.
Ved gratis advokatrådgivning kan du få en kort snak med en advokat om din sag. Her kan I finde ud af, om der overhovedet er en sag og i givet fald, hvordan du kommer videre. Skal sagen fortsættes sker det mod normal betaling hos en advokat. I visse tilfælde kan man få gratis advokat bistand.
Det gælder f.eks. i sager om tvangsfjernelser og hvis man stort set ingen indtægt har. Ansøgning om gratis advokatbistand kan advokaten hjælpe dig med at søge om. På 3advokattilbud.dk tilbyder vi at indhente 3 kontante tilbud på din advokatsag fra lokale erfarne og billige advokater fra Ølstykke.

Konflikter og voldgiftssager

Erhvervsaftaler dvs. aftaler indgået mellem to virksomheder, giver ofte anledning til konflikter. Hos en erhvervsadvokat kan du altid få hjælp til at løse denne type konflikter. En løsning via det almindelige domstols/voldgift system er ikke altid er den bedste løsning.
En professionel erhvervs advokat afsøger derfor altid mulighederne for at finde en mindelig løsning, som klienten (virksomheden) og dennes forretningsforbindelse begge kan leve med. Dette er især vigtigt, hvis et fortsat samarbejde mellem klienten og forretningsforbindelsen står på spil.
I nogle situationer - når alle forligsmuligheder er forsøgt - rådgiver advokaten om og fører retssager og voldgiftssager. Mange sager vindes på beviser og ikke på jura. Vores net af advokater samarbejder med flere erfarne procedører og tidligere dommerfuldmægtige, som kan bistår klienten i retten.

Spar mange penge på en effektiv advokat

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede advokater arbejder med:
  • Kapitalmarked
  • M&A
  • Offentlig ret
  • Rammetransportaftaler
  • Teknologi

Få 3 Advokat Ølstykke tilbud


Eksempler på lokal Ølstykke advokat

Frederikssundadvokaterne I/S
Kocksvej 7
3600 Frederikssund
CVR: 57177713
Hjemmeside
Advokat Leif Erlandsen
Havnegade 21
3600 Frederikssund
CVR: 17293133
Hjemmeside
Advokat Jørgen Bøje
Kocksvej 4
3600 Frederikssund
CVR: 67886828
Hjemmeside