Advokat Ølstykke

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Ølstykke
  • Udfyld skemaet på under 6 minutter
  • Billig advokat - Find det billigste firma nu

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 superstærke advokat tilbud i Ølstykke

15. juni 2018. Det er ikke alle, der må kalde sig advokat i Ølstykke idet titlen advokat er en beskyttet titel. Dette betyder rent praktisk, at en række betingelser skal være opfyldt, før det er tilladt at kalde sig advokat. Først og fremmest skal man være uddannet jurist fra et universitet.
Herefter skal man have minimum tre års erfaring som advokatfuldmægtig på et advokatkontor. Hvis man har afsluttet sin kandidatgrad efter 1997, skal man også gennemføre advokatuddannelsen.
Den sidste del af advokatuddannelsen tager tre år og afsluttes med en skriftlig prøve (advokateksamen) og en praktisk prøve i retssagsbehandling (retssagsprøven). Først herefter er det tilladt at kalde sig advokat. Derfor har en advokat som regel en større viden og erfaring sammenlignet med en jurist.

Konflikter og voldgiftssager

Erhvervsaftaler dvs. aftaler indgået mellem to virksomheder, giver ofte anledning til konflikter. Hos en erhvervsadvokat kan du altid få hjælp til at løse denne type konflikter. En løsning via det almindelige domstols/voldgift system er ikke altid er den bedste løsning.
En professionel erhvervs advokat afsøger derfor altid mulighederne for at finde en mindelig løsning, som klienten (virksomheden) og dennes forretningsforbindelse begge kan leve med. Dette er især vigtigt, hvis et fortsat samarbejde mellem klienten og forretningsforbindelsen står på spil.
I nogle situationer - når alle forligsmuligheder er forsøgt - rådgiver advokaten om og fører retssager og voldgiftssager. Mange sager vindes på beviser og ikke på jura. Vores net af advokater samarbejder med flere erfarne procedører og tidligere dommerfuldmægtige, som kan bistår klienten i retten.

Spar mange penge på en effektiv advokat

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede advokater arbejder med:
  • Kapitalmarked
  • M&A
  • Offentlig ret
  • Rammetransportaftaler
  • Teknologi

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3650 Ølstykke

Herbst Thoregaard advokater
Ny Østergade 7
3600 Frederikssund
CVR: 31370000
Hjemmeside
Peter Klitgaard Advokatfirma
Ganløseparken 58
3660 Stenløse
CVR: 30868846
Hjemmeside
Advokat Jørgen Bøje
Kocksvej 4
3600 Frederikssund
CVR: 67886828
Hjemmeside