Advokat i Ølstykke

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Ølstykke
  • Udfyld web formularen på mindre end 6 minutter
  • Billig advokat - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 superstærke advokat tilbud i Ølstykke

21. december 2017. Det er ikke alle, der må kalde sig advokat i Ølstykke idet titlen advokat er en beskyttet titel. Dette betyder rent praktisk, at en række betingelser skal være opfyldt, før det er tilladt at kalde sig advokat. Først og fremmest skal man være uddannet jurist fra et universitet.
Herefter skal man have minimum tre års erfaring som advokatfuldmægtig på et advokatkontor. Hvis man har afsluttet sin kandidatgrad efter 1997, skal man også gennemføre advokatuddannelsen.
Den sidste del af advokatuddannelsen tager tre år og afsluttes med en skriftlig prøve (advokateksamen) og en praktisk prøve i retssagsbehandling (retssagsprøven). Først herefter er det tilladt at kalde sig advokat. Derfor har en advokat som regel en større viden og erfaring sammenlignet med en jurist.

Konflikter og voldgiftssager

Erhvervsaftaler dvs. aftaler indgået mellem to virksomheder, giver ofte anledning til konflikter. Hos en erhvervsadvokat kan du altid få hjælp til at løse denne type konflikter. En løsning via det almindelige domstols/voldgift system er ikke altid er den bedste løsning.
En professionel erhvervs advokat afsøger derfor altid mulighederne for at finde en mindelig løsning, som klienten (virksomheden) og dennes forretningsforbindelse begge kan leve med. Dette er især vigtigt, hvis et fortsat samarbejde mellem klienten og forretningsforbindelsen står på spil.
I nogle situationer - når alle forligsmuligheder er forsøgt - rådgiver advokaten om og fører retssager og voldgiftssager. Mange sager vindes på beviser og ikke på jura. Vores net af advokater samarbejder med flere erfarne procedører og tidligere dommerfuldmægtige, som kan bistår klienten i retten.

Spar mange penge på en effektiv advokat

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede advokater arbejder med:
  • Kapitalmarked
  • M&A
  • Offentlig ret
  • Rammetransportaftaler
  • Teknologi

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3650 Ølstykke
Peter Skov Jensen
Fredbo Vænge 24
3630 Jægerspris
CVR: 14054294
Hjemmeside
Frederikssundadvokaterne I/S
Kocksvej 7
3600 Frederikssund
CVR: 57177713
Hjemmeside
Lund Egedal Holding Advokat ApS
Græsvangen 2
3660 Stenløse
CVR: 31896886
Hjemmeside