Advokat i Ølgod

  • Få 3 attraktive tilbud fra advokater i Ølgod
  • Udfyld skemaet online på mindre 5 minutter
  • Spar 10 % på en rutineret advokat

Få 3 tilbud

Vi finder de 3 bedst egnede advokater

3. august 2017. Få 3 gratis tilbud på alle typer af advokatopgaver i Ølgod: administration af fast ejendom, byggesager, dødsbobehandling, erstatningssager, finansiering, gældssanering, Iværksætterselskaber, landbrug, mediation, mortifikation af pantebreve for blot at nævne et par eksempler.
Hvis du indsender din advokatsag til os her på 3advokattilbud.dk, så finder vi de bedste advokatfirmaer i Ølgod og omegn. Disse godkendte advokatfirmaer modtager din kontaktoplysninger således at de selv kan kontakte dig enten pr. telefon eller pr. email.
Få løst dine juridiske problemer nemt, hurtigt og billigt. Brug vores gratis tjeneste - helt uforpligtende. Du kam spare mange penge ved at indhente 3 tilbud i stedet for blot at vælge den første og bedste (tilfældige) advokat.

Overdragelse af erstatnings- og godtgørelseskrav

Krav om erstatning og godtgørelse for personskade og krav om erstatning til den, der har mistet en forsørger, kan ikke overdrages til andre, så længe kravet og dets størrelse ikke er anerkendt eller fastslået af domstolene.
Erstatning og godtgørelse, som ikke er brugt, indgår ikke i formuefællesskabet mellem ægtefæller. Erstatningen eller godtgørelsen indgår dog i formuefællesskabet, når den, som har fået tilkendt erstatningen, afgår ved døden, medmindre erstatningen er gjort til særeje.
Det er derudover en betingelse, at der på baggrund af skadelidtes helbreds- og erhvervsmæssige forløb kan udføres et kvalificeret (relativt sikkert) skøn over erhvervsevnetabets størrelse.

Lad effektive firmaer løse din opgave

Rutinerede advokater i Ølgod arbejder blandt andet indenfor disse områder:
  • Fratrædelsesaftaler
  • Køb af bolig
  • Tvister​
  • Virksomhedsmægler
  • Økonomi

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 6870 Ølgod
Advokat Morten Hohn
Industrivej 6
6870 Ølgod
CVR: 34109400
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lotte Bliddal ApS
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 30243722
Hjemmeside
Advokat Finn Bur Andersen
Parkallé 4
6880 Tarm
CVR: 68364418
Hjemmeside